.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 05:25:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [80 B4 2.0 ABT] Wskaznik Paliwa
PostNapisane: 19.sty.2008 13:52:55 
Użytkownik

witam otroz zakupilem 4 tyg temu audi 80 b4 ale niestety nie wskazuje ile paliwa jest w zbiorniku chcialbym wyciagnac plywak ale nie mam bladego pojecia o takich sprawach ;] pod kanapa nic nie ma w bagazniku zaraz za kanapa jest "dekielek" skrecony 3 srubkami a pod nia wezyk kostka z 4 kabelkami i jakis "wezyk" czy co to tam jest skrecone kluczem plaskim 15 lub 17 nie sprawdzalem;] chcialbym wyciagnac plywak i wyczyscic go i sprawdzic czy jest caly gdzie go znajde i jak go wyciagnac ? oraz chcialbym sciagnac licznik i sprawdzic czy z tylu sa styki cale itp jak wyciagnac go moge nie zdejmujac kierownicy ?

dobra koledzy znalazlem c otrzeba niestety na zaplonie plywak nie pokazuje totalnie nic ani rezerwy ani jak go wezme max do gory za to zauwazylem ze ktos grzebal z kablami od uziemienia jest kabel przeciety na pol i od tego jest podlaczony inny kabel i idzie wpoprzek kabiny i spowrotem na tyl gdzies nie wiem dokladnie gdzie znacie moze takie przpadki ? i jak to rozwiazac ? bo za cholere nie wiem skad ten kabel sie wzial i do czego on jest

Strefa czasowa: UTC + 1