Mauzer napisał(a):
SebastianS napisał(a):
Mauzer, nie masz zdaleko z Kęt do mnie, podjedź, zobaczysz sobie 7A które gazowałem i przekonasz się że w dupie byłeś, g.. widziałeś. Wtryski 7A mają 2.6 ohma.
rozumiem że mierzyłeś po rezystor pack'u i masz miernik z tesco bo chyba tak bardzo znasz 20v że wiesz chociaz gdzie sie znajduje i co robi w 7a takie cusik
po trzecie to ma być topic ja wam pokaże? bo na to wygląda czy moze ma w czymś komuś pomóc (w tym przyp. zagazować sprawnie np. aan'a) no chyba że to reklama gaziarza z odnośnikami na PW jeśli tak to mod bedzie miał co robić...to nie forum chwalidup tylko wymiana poglądów i pomoc. Zrób jakieś 2.2T najlepiej poczciwe KG poprawnie ....wróć i przeproś
- to odnośnie mojego pytania w temacie o graty pod maske.
p.s co do agisa to widze że jesteś teoretykiem
To się nazywa nie mieć argumentów, Mauzer. Pogrążasz się do reszty, skończ lepiej i wstydu oszczędź, jak mi juz moderatorem grozisz...
Żebym nie przypomniał Ci jak kiedyś miałem problem z wiązką do ABH i prosiłem o pinout, a usłyszałem, jak to wiele pieniędzy kosztowały Twoje materiały a ja bym chciał tak za free... Matka Teresa z Kalkuty normalnie... Altruista po zbóju.
Nawet jakbym mierzył miernikiem z tesco - 2.6 ohma od 16 umiem odróżnić i miernik też. Cieszę się, że masz miernik z castoramy, bo tam dają lepsze, ale nie zmienia to faktu, że brniesz beznadziejnie. Jak Ci tak agis podchodzi - możesz nawet go posolić i zjeść. Pytałeś o moją opinię - powiedziałem. Co gorsza - uzasadniłem. Kolesie z agisa strasznie mnie chcieli skaperować do siebie, ale nie mieli argumentów, najpierw mi wciskali swój badziew numer jeden - czyli Eurekę, a potem Agisa, co miał byc hitem... ale ja mam kaprys montowac porządne sprzęty i ludzie to doceniają, skoro jeżdżą z tak daleka.
I tak Pan Darek z Alexa, co się zapowiadał z wizytą obalającą moje wszelkie argumenty i tak agitował, w końcu zmył się całkiem z horyzontu i się nie pojawił, a miał przywieźć ze sobą magika od techniki coby mnie nawrócił...
A jeśli chcesz bardzo dowiedzieć się, czy komuś pomagam - tych piszących na PW mogę o to poprosić, żeby potwierdzili... tylko nie wiem po co, bo Tobie czegokolwiek udowadniać nie muszę. I nie chcę.
Och, podłożyłeś się z jeszcze jednym tematem... KG i gaz... "zrób poprawnie"... Chcesz powiedzieć, że zrobisz? No, to sobie popatrzyłbym i sie pośmiał... Na blosie czy na mikserze z kompensacją, hę?
Chciałbym prosić wszystkich żeby posty dotyczyły tego, co napisane jest w tytule wątku. Jeśli macie pytania o LPG w innych autach, walcie na PW, albo poprosimy moda o wydzielenie postów, żeby porządek był.