Witam i dzieki z gory za zainteresowanie sie tematem..
Adamer auto kupilem w stanie bardzo dobrym(przynajmniej tak mi sie wydawalo i wynikalo to z historii)Nigdy niie bylo rozbite i wszystko bylo z nim ok przez jakies 8 miesiecy.Pozniej zaczely sie zapalac kontrolki, jedna po drugiej, co skasowalismy bledy to znowu wracaly.Najpierw zaczelo mi sie zapalac EPC wiec udalem sie na forum po pomoc, dostalem rade zeby zmienic czujnik stopu, nic to nie zmienilo
Pozniej zaczelo sie juz palic chyba wszystko, co tylko moze, no i ostatnio ta kontrolka oleju...
Co do tej kontrolki oleju to zapalila mi sie ona pierwszy raz pare dni temu.Wydaje mi sie ze powodem tego byl za niski poziiom oleju gdyz ostatnio zmieniiany byl 15 miesiecy temu(ten czas tak zapierdziela)Zmienilem olej no i kontrolka dalej swiecii. Nie wiem, czy takie bledy trzeba rowniez kasowac??
Czekam ciagle na podlaczenie jej do kompa i sprawdzenie co w niej siedzi.Mam znajomego mechanika w salonie audi i mi powiedzial ze te bledy sa spowodowane pompa hamulcowa????Czy jest w tym jakis sens?????Ja nie znam sie za duzo ale wydaje mi sie ze to cos z elektryka auta nie gra.....
Co do kontrollki koloru zoltego pokazujacej silnik to z tego co wyczytalem, kiedy sie pojawi nie mozna jezdzic autem , gdyz auto traci moc i moze sie zepsuc.U mnie nic sie takiego nie dzieje mimo ze kontrolka ciagle sie pali auto chodzi normalnie , wszystko gra poza tymi zapalonymi kontrolkami, jezdzi jak by nigdy nic...
Zobaczymy jak to bedzie,niebawem powinienym wiedziec, dzieki jeszcze raz za pomoc...