.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.lut.2025 08:00:01

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15.cze.2007 11:42:38 
Użytkownik

Lochus napisał(a):
Nie ma wymówki, mówił tak: auto stoi za granica za kika dni bedzie w kraju i wtedy mozna przyjechac do Legnicy i obejrzeć. Za kilka dnia aukcja znika a telefon nie odpowiada. Za kilka dnia pojawia sie nowa aukcja i telefon działa ;) Tylko tyle ze zapisal juz moje 3 numery, bo w ogole mnie nie odbiera.

Ciekawe na czym zarabiaja i jak trafic do takiego goscia ;) Do Legnicy mam blisko, a z ciekawosci bym sie wybrał, chociaz pewnie on nie rusza sie z domu i nikt nigdy go niewidzial ;)

Typ pewnie wali przekierowanie na numer 0-7xx i stuka kaske. Załatwienie takiego nr z telekomuny kosztuje troche ale jak gość tylko 5 h na dobe rozmawia przez koma to 1500 dziennie wpada na konto - nawet zaliczek brać nie musi :| Jestem ciekaw czy da się go namierzyć w jakiś sposób - może ktoś zna jakieś telefoniczne trackery :?:

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 12:21:34 
Użytkownik

własnie za takie A3 zapłaciłem w Niemczech 9,250 EUR gość zszedł z 10tys EUR za 6tysEUR to stały w Niemczech z 1998/9 roku

aha no i jak widać w Niemczech nie ma okazji.....a przez telefon to mozna....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1