Witam! Kiedyś już zakładałem temat dotyczący A8,ponieważ takową chciałem kupic, ale sytuacja sie troche zmieniła i w tym momencie prawdopodobnie bede mógł pozwolić sobie na starszawsze s8. Aby nie zadawać głupiego pytania w stylu powiedzcie mi co sie w nich psuje itp. zadam pare konkretnych.
1. Nie chce kupować w polsce, tylko w niemczech(mam juz upatrzone pare egzemplarzy w granicach 11-13 tys. euro). Jednak nie mam zadnego doswiadczenia w tej dziedzinie. Powiedzcie mi jak mógłbym zorganizować wyjazd po to auto?
2. Odwieczny problem..tip,czy manual?Mi w zasadzie wszystko jedno,jednak..do takiej kolumbryny tip. wygląda na odpowiedniejszy,ale za to wole nie myslec o kosztach jak odmówi mi posłuszeństwa..
3. Czym w zasadzie (ppoza nieznaczną różnicą w mocy i wyglądzie) różni sie s8 od "zwykłej" a8 4.2? Mam na mysli głównie ceny serwisowania itp.
4. czy któryś z kolegów forumowiczów ma mozliwosc (badz sie tym zajmuje) pojechania ze mną do niemiec?(nie znam sie na Audi, oraz nie wiem w zasadzie co na miejscu miałbym zrobic)
5. pozdrawiam
|