.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.maja.2025 07:58:28

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2007 15:47:22 
Użytkownik

KrzysiekR napisał(a):
arqsss napisał(a):
KrzysiekR napisał(a):
A to jest cena netto? Brutto wychodzi 50k?jak 50k to powinien być ok bo drogo :peace:

czasem to tylko pozory, jak mi sie trafia jakis wyżymaniec to też wystawiam prawie normalną cenę aby nie niosło podejżeń

Sam też sprzedaje auta.Jak jest niska cena to chodzą i cmokają ,ze coś nie tak jak jest cena giełdowa to biorą bez sprawdzania :P

dokladnie , w tej chwili mam w mega niskiejcenie beem e46 2.0diesel piekna srebrna nie bita z prawdziwym przebiegiem 190tys, 2001r, cena super to dzisiaj ogladajacych bylo dwoch, kazdy cos ciekawego wymysli, ale uśmiać się można zawsze :peace: :diabel: a auto w takiej cenie bo z Włoch, 2 otarcia na zderzakach i pekniete lusterko.:): motor top, bezwypadku 100%, ks do konc i zawsze cos wymyslą, wymienie obudowe lusterka, nawet kupie na alelgro kompletne w kolorze za 150zl, otarcia spolelruje, podniose cene o 5tys i pojdzie natychmiast :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 09.gru.2007 13:10:03 
Użytkownik

No więc bylem obejżeć to Audi i wydaje mi sie byc ok, oczywiscie nie ma idealnych samochodow i tutaj ma peknieta szybe z przodu (handlarz twierdzi ze tego nie widzial :-) szyba ta natomiast byla juz wymieniana bo ma date bodajze 2005, lecz jest oryginalna audi wiec moze serwis, pozatym swieci sie Air Bag- wie ktos co moze byc przyczyna? auto nie wyglada na bite gdyz wszystko jest spasowane, nie ma zadnych świerzych elementow, normalne slady uzytkowania, lekkie porysowania, na masce odpryski od kamykow, bede sie wybieral do ASO zbadac go oczywiscie, koles zxerowal mi VIN i dowod rejestracyjny jakbym chcial cos sprawdzac, ksiuazka wyglada na autentyczna (o ile takie jeszcze istnieja) smigalo w firmie. a w karju stoi jakies 3 tyg, koles wyjezdzal i pozatym jest na fakturke wiec nie dla kazdego. jesli chodzi o ta date to faktycznie musze go podpytac, natomiast snieg..hyh no mogl lezec tam 3 tyg temu bo resztki sniegu jeszcze gdzieniegdzie widzxialem :D

Aha jeszcze pytanko, bo gdzies czytalem ze mozna by sie do kogos na forum zglosic z VIN-em natomiast nie pamietam do kogo, prosze o pomoc.
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 09.gru.2007 16:53:28 
Użytkownik

Mam jeszcze pytanko przy dodawaniu gazu jakby powolnie schodzil z obrotow, czy moze to byc jakis defekt czy tez te silniki tak maja???

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1