.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lut.2025 22:26:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: A4-prośba o opinie..
PostNapisane: 09.sty.2008 16:23:28 
Użytkownik

Chciałem się zapytać co sądzicie o tych autach???czy na pierwszy rzut oka coś wydaje sie nie tak?na co zwrócić uwagę??z góry dzieki za wszystkie opinie..

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4096657

http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a4-1-9 ... 37b564&s=2

http://moto.allegro.pl/item294856684_au ... bacz_.html

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2008 22:23:50 
Użytkownik

Witam :)
przedewszystkim patrząc na ostatni to zwróć uwage na ost właściciela jak jeździły tym gówniarze to nie wróży dobrze !!!! 180 km w 1.9 to dobra moc ale np mogą być już jakieś kłopoty wiec stan techniczny!!!! sprzęgło itd

w 2 sprawdz zawieszenie jako piorytet duże felgi np może być zawieszenie do zrobienie , poproś właściciela o zdj przodu bo nie wiem ale coś tak mi sie wydaje że może być po stuknieciu , tak mi sie wydaje po poduszce ale to takie wrózenie z fusów

1 wsumie najbardziej przypadł mi do gustu ale tu też sprawdz : bezwypadkowość pojazdu : tylna klapa tylny bok i tylne drzwi od pasażera i tak jak każdy sprawdz stan techniczny itd.

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2008 22:28:14 
Użytkownik

dzieki za opinię a co uwazasz o wyglądzie kierownicy w nr1??nie za duże są te przerwy w niej???czy tak ma to wyglądac??i czy s-line wychodziły w takiej wersji??

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2008 22:40:55 
Użytkownik

wydaje mi sie że troszke za bardzo odstaje ale jak mówie musisz zobaczyć samochod na żywo jak masz nie daleko pojedz z jakimś szpecem jak sie nie znasz

wychodziły takie s line obniżony utwardzony te fotele są typowe dla s line one maja takie wysuwane przedłużane siedzisko poproś o dodatkowe zdj np przedniego fotela kierowcyy bo wydaje mi sie że nadmiernie przytarty może być no i pasowałoby zweryfikować przebieg może być taki a może być też troszke wiekszy i tył mnei coś niepokoi możliwe że to złudzenie ale spradż no i koneicznie przód

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2008 22:49:17 
Użytkownik

czyli najlepiej byłoby go podpiąc pod komputer???i wtedy wszystko powinno wyjść??niepokoi mnie ta poduszka w kierownicy...mam jakies 150km do przejechania,ale może warto..a na co zwrócić uwage w silniku??da sie o jakos zdiagnozowac bez podpiecia?czy coś jeszcze powinienem brac pod uwage przy ogladaniu??

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2008 23:05:22 
Użytkownik

No najlepiej byłoby jakbyś umówił sie z kimś albo z forum kto sie zna zvagowali go oglądnąć części blacharskie , ta poducha daje do myślenia , to mogło być jakieś niefortunne stukniecie a mogł być dzwon jak nic ale to już na żywo sie okaże

Ogólny stan techniczny czy sie pewnie prowadzi wjechać na dziury zobaczyć czy coś nie piszczy stuka w zawieszeniu puścić kierownice zobaczyć czy nie ciągnie go na ktoraś strone zachamować z i czy też go nie ściaga , czy ma moc czy czuć że ciągnie bo np turbo może mieć już zajechane , zobaczyć jak chodzi sprzęgło , pobawić sie tym wszystkim czy np elementy nie zostają w rece:D:D:D

Poproś go o VIN może Dred ci sprawdzi jak go ładnie poprosisz albo ktoś z forum wiem że on sprawdzał ( sorry dred jeśli już ci sie nie chce tego robić :D:D:D)

to już ty musisz podjąć decyzje czy jechać --- według mnei zawsze warto jechać jeśli nie jest daleko , w domu na komputerze nie kupisz go napewno

może poproś jeszcze o dodatkowe zdj przodu z każdej stronu tylko już nie pod słonce bo co ja moge powiedzieć jak w tym akurat miejscu odbija sie słonce dokładnie na łączeniu :D:D:D pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2008 23:09:38 
Użytkownik

wielkie dzieki za pomoc...pozdrawiam :) :) :) :)

Strefa czasowa: UTC + 1