.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 00:32:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 C5 2,5TDi] Co myslicie o tych niuniach ???
PostNapisane: 26.mar.2008 18:03:12 
Użytkownik

Witam poniedzieli bede w Gnieznie i wyszukalem tam takie autka:

1 http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a-6-2- ... dbbeb7&s=1

2 http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-180 ... dbbeb7&s=1

Npiszcie chociaz slowo o ile wieksze bedzie spalanie wersji quattro+tiptronik od wersji bez quattro i z manualem

Pozdrawiam !!! :peace:

Piotruś: Kolego Davidos. Wystarczy już łamania zasad tego Forum. Zakładasz wątki w nieodpowiednich działach, nie przestrzegasz prawidłowego nazywania tematów, zamiast kontynuować dyskusje w rozpoczętych wątkach - otwierasz nowe. Mam nadzieję, że karteczka sprowokuje Cię do lektury regulaminu i zastosowania się do obowiązujących tutaj reguł. Jeżeli nie masz zamiaru zastosować się do moich uwag - będę wnioskował do Admina o bezapelacyjne zbanowanie Twojego konta.

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2008 18:21:21 
Użytkownik

litr do dwoch najmniej

Tytuł: Widzialem i ogladalem.
PostNapisane: 26.mar.2008 18:59:07 
Użytkownik

Tak sie sklada ze ogladalem obydiwe audiczki dzisiaj. Obie sa z Włoch.

Pierwsza na 100% ma wiecej przejechane. Ostatni przeglad przy ok 140 tys w 2005 roku. Dosyc mocno zmeczona w środku. Malowany tylni lewy błotnik. Czy cos wiecej to nie wiem ale nie wykluczone. Gdzies mam chyba nwet jej VIN ale i tak nic nie zdzialasz w sprawie histori auta bo jezt z Włoch. Generalnie jakoś do mnie nie przemawai to auto ale jeśli nie masz daleko to przejedź się i zobacz. Mają w tym komisie jeszcze jedną w kombi ale '01.

Ta druga miala chyba wieksza przygode. Na pierwszy rzut oka jest OK. Jednak w paru miejscach odchodzi lakier od malowania. Malowane przednie blotniki, maska i lewy bok (nie jestem pewien czy caly). Byc moze nie byl to jakis dzwon ale napewno cosik sie dzialo Ostatni wpis w ksiazce cos kolo 20tys km. Dodam ze jedyny.
. Podpada tez mi kierownica (jest plastikowa) W tym wyposazeniu to troche dziwne ale nie znam sie na tyle zeby powiedziec ze takich nie bylo monotwanych. wg mnie albo poduchy wywalily i wymienieli od razu kiere albo wymienieli ja z powodu przebiegu ktory wyglada na wiekszy.

To tyle co udalo mi sie spostrzedz i zapamietac. Jak dla mnie odpadaj ale moze wyolbrzymiam.

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2008 21:56:44 
Użytkownik

Dzieki Crn za te wskazówki, wiele mi to pomoglo chyba odpuszcze sobie ogladanietych aut bo do gniezna mam ponad 200 km a skoro mówisz ze nie warto to tez tak mysle.

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2008 21:57:51 
Użytkownik

a moze masz namiary na jakies fajne podobne auta ale zeby byly w sedanie

Piotruś: Widzę, że jedno ostrzeżenie to dla Ciebie stanowczo zbyt mało. Złamałeś kolejny punkt regulaminu (tym razem par.1 pkt.1), otrzymujesz drugie ostrzeżenie w ciągu dwóch godzin, a sprawa na tym się jeszcze nie zakończy ... .

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1