.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 08:33:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi 100 c4 2.3 b+g prośba o opinie
PostNapisane: 14.kwi.2008 10:04:58 
Użytkownik

Witam czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat auta z linku poniżej może ktoś oglądał albo zna to auto może to któregoś klubowicza :) dzięki za wszystkie opinie ze zdjęć udało mi sie wywnioskować że drewno jest z allegro właściciel mówi że wachacz do wymiany i przepływke szlak trafił pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/item339591735_c4 ... ronic.html

Tytuł: Re: Audi 100 c4 2.3 b+g prośba o opinie
PostNapisane: 14.kwi.2008 12:04:21 
Użytkownik

Auto: A8 D2FL 3.7Q
malina191 napisał(a):
Witam czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat auta z linku poniżej może ktoś oglądał albo zna to auto może to któregoś klubowicza :) dzięki za wszystkie opinie ze zdjęć udało mi sie wywnioskować że drewno jest z allegro właściciel mówi że wachacz do wymiany i przepływke szlak trafił pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/item339591735_c4 ... ronic.html

To mój debiut jeśli chodzi o "Kupujemy audi", ale skoro mam C4, to może chociaż troszeczkę pomogę :diabel:

Na pewno ktoś dłubał przy autku w środku :peace: Otoczki zegarów (z A6), dodatkowe zegary od mocniejszego silnika (ABC i AAH), podgrzewane fotele albo same włączniki - w oryginale są na skrajnych pozycjach (chyba). Dorobiony podwójny wydech (końcówka). Szyby boczne przednie za ciemne.

Coś się działo z przodem auta - źle spasowane elementy. Należałoby obejrzeć dokładniej (mogła być tylko stłuczka).

Szkoda, że nie ma fotek spod maski - skoro przepływka nie żyje, to pewnie I lub II generacja i (być może) niezły bajzel.

Klima działa? Jak gość odpowie, że "tak, tylko trzeba napełnić", to na 99% coś więcej jest zwalone. Można też sprawdzić działanie panelu klimatronika (czy wyświetlacz jest sprawny i czy przyciski chodzą OK).

Jak szukałem swojej sztuki, to rozglądałem się za takimi najmniej rzeźbionymi. Jakoś nie miałem zaufania do poprzednich właścicieli :diabel: Tutaj widać, że ktoś nad autem trochę posiedział, ale czy dobrze wyszło - nie wiem. Trzeba by się pofatygować...

Co do samego silnika - nie pomogę - mam nieco inny.

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2008 12:21:47 
Użytkownik

Jeżeli chodzi o silnik to ja mam taki sam tez w C4 a tym konkretnie modelem kolega sie zainteresował więc staram sie jakoś ogarnąć to auto a wiadomo samemu sie wszystkiego nie zobaczy dzięki za pomoc :)

Strefa czasowa: UTC + 1