.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 08:52:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 09.paź.2009 09:13:23 
Użytkownik

adamnl
Cytuj:
Najlepiej kup używany od dealera ze sprawdzoną historią.... Zapłacisz drożej a wyjdzie taniej...

szukam do max 200 tys km auta 3 letniego. oczywiscie brudasow omijam.
rozgladam sie glownie w firmach leasingowych ceny sa wyzsze niz u kebabow - ale auta nie sa skrecone z 300 na 150 tys km :D i nie sa po wypadkach - jezeli cos sie dzialo to kolo od razu mowi i daje kopie faktury za naprawy. niestety jest kryzys i firmy nie kupuja nowych aut co wiaze sie z wzrostem cen i mniejszym wyborem.

co do silnika to bardziej pasowalby mi ten 232km - moze cos tam zmienili? jedynie w audiku denerrwuje mnie kierownica - wolalbym, zeby byla taka jak w bmw albo w mesiu - gdzie mam przyciski praktycznie do wszytstkich rzeczy, ktorych ciagle uzywam: telefonu, radia, tempomatu.

Cytuj:
Taa...... Jeżdżę tamtędy 2-3 razy w miesiącu, ale tym razem zapomniałem się...
Nie dosyć że prawie 500€ mandatu to jeszcze prawko na 2 miesiące chcą mi zabrać n :banghead:

mi od pstrykaja zdjecia na polskie blachy - nigdy nie przyszly mandaty - a auta zmieniam co 2 lata. jedynie odholowali mi auto 2 razy koszt 2x 220 euro=440euro, czyli w miare ok.
co do kamer w niemczech to te co dzialaja z partyzanta - mobilne- sa najgorsze: np. sa ustawione nawet na minimalne przekroczenie predkosci - w polsce pstrykaja chyba jak przekroczysz o 30km albo wiecej. a najgorsze z wszystkiego jest to, ze nie pstrykaja wszystkim po koleji tylko np. co 10 auto. - czyli nawet nie jestes w stanie zareagowac - ci co jada przed toba z taka sama predkoscia nie maja robionego zdjecia.
a blysk flesza jest tak mocny, ze przez 10 min kiepskko widze na oczy - takie mocne pomaranczowe swiatlo.

Tytuł:
PostNapisane: 13.paź.2009 22:29:10 
Użytkownik

koledzy myslalem o a8 ale sie przejechalem nowym a6 3.0tdi i tez fajne. myslalem ze jak przeznacze z 70tys to kupie cos fajnego a tu czytam ze kupy same.... :(: na alledrogo. chyba tylko 4.2 pb zostala...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1