witam
ok 1mc temu nabylem a100 2.6 v6 q w avancie 94r.Auto sprowadzone z niemiec,przebieg ok 219tys km.Z wyposazenie to ladne welury podgrzewane z wyciaganym podudziem,2xair bag,quattro,spryskiwacze reflektorow,ogrzewanie postojowe,elektryka przod szyby lusterka,elektr.sterowany szklany dach.,relingi hak,wnetrze zadbane fotele przenie ladniutkie,kiera nie wyjechana,motor ladnie cyka,zawiecha nie wytrzaskana.
Auto ma swoje wady i sie zastaawiam czy warto.
lewa strona byla otarta blotnik przod 2drzwi i tylny blotnik ma ryse oraz otarte lekko nadkole.Blotnik prawy ma dzire na dole i tez lekkie otarcie.w zderzaku przednim jakies zaslepki brzydkie powkladane,kanapa tylna nad akumulatorem wypalona dziura,kable naddymione i ktos juz tam cos kombinowal dorabial.listwy drzwi tez do wymiany,ale posiadam.Pedal sprzedla zapadniety nie odbija(co to moze byc?)
wszystkie czesci,ktore sa do wymiany posiadam w tym samym kolorze
drzwi blotniki tylko przelozyc,kanape rowniez.
autem jechalem tylko raz i podobalo mi sie prowadzenie jak i zawiecha.Kupilem je kolo gdanska jakies 450km ode mnie.Sprowadzilem je do domu i stalo u kumpla az do przed wczoraj nie odpalane.
Wczoraj z bratem chcielismy je odpalic,zalozyli nowy akumulator bo poprzedni padl,a tu zalacza sie alarm mrugaja kierunki i wyje syrena.Nie mam do niego zadnego pilota,na szybie jest oryginalna naklejka z audi 100 c3 z napisem alarm.Odlaczylismy syrene by nie wyla.Rozrusznik nie kreci(chyba jakas blokada),na hol tez sie nie pali.
Troche sie zastanawiam czy warto w to sie pchac.zaprowadze do elektryka bo sam nie wiem gdzie szukac i wylaczyc zabezpieczenie.tylko te nadpalone kable mnie bola.Auto zanim je przywiozlem chodzilo ladnie,bylem pewien ze pozmieniam blachy i bedzie ok.Rozrzad zrobiony podobno,ale sprawdze to.
samochod kosztowa mnie 3900zl,wszystkie czesci mam swoje to mnie nie kosztuja(tylko polerka na wiosne i tylny blotnik nadkole i rysa do zrobienia)chcialbym zalozyc gaz i latac na codzin oraz do lawety.nie wiem czy nie lepiej kupic juz zarejestrowane,ale tez ciezko o cos ciekawego,a tu wiem co do roboty.
podam vin moze ktos moglby go sprawdzic i cos napisac jesli cos znajdzie.
wauzzz4azrn042535
link do kilku zdjec.pozdr i dzieki za uwage i odpowiedz
http://picasaweb.google.pl/pawelblazer/ ... directlink