.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 16:41:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi B7 2006 BRB
PostNapisane: 22.mar.2010 01:31:23 
Użytkownik

Witam !!

Na wstepie chcialbym sie z wszystkimi przywitac. :607:

Jako,ze od paru lat mieszkam w Irlandii i po spedzeniu duzej ilosci czasu na mysleniu o moim nastepnym samochodzie przyszlo mi do glowy Audi A4 mam pare pytan odnosnie egzemplarza,ktory znalazlem. Tutaj link i pare zdjec:

http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/1186333

Cena juz utargowana poprzez telefon do 13.500 euro. Samochod zostal sprowadzony z UK w zeszlym roku. Przebieg 72k mil. Poniewaz znalazlem sporo informacji o awaryjnosci silnikow 2.0 TDI w rocznikach 2005-2006 postanowilem skupic sie na aucie z silnikiem 1.9 TDI. Ten w egzemplarzu powyzej ma silnik BRB.I w zwiazku z tym mam pytanie,czy te silniki w roku 2006 wystepowaly z filtrem czastek stalych ? I czy ogolnie jest to silnik godny polecenia ?
Jade ogladnac auto we wtorek,jesli ktos ma jakies zastrzezenia co do wersji/silnika bylbym wdzieczny za kazda informacje.

Pozdrawiam !! :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 22.mar.2010 19:25:20 
Użytkownik

Jesli chodzi o ten silnik mozesz brac z zamknietymi oczami,natomiast filtr czastek stalych byl jako opcja.Ja np nie posiadam i sie ciesze z tego powodu.

Strefa czasowa: UTC + 1