hubos21 napisał(a):
można kupić eSke za dobre pieniądze, ostatnio 13800zł ładną sztuke kolega z forum kupił ale trzeba brać albo z pewnengo źródła, jakąś klubową albo sprowadzoną najlepiej ze Szwajcarii, 18 000zł za zwykłą S6 to jest z lekka dużo, nie wliczam w to PLUSów bo one będą kosztować
Czepiacie się, chodziło mi o 10-12 że to absurd żeby zdrową kupić moim zdaniem, sam raptem 1,5miesiąca temu kupiłem A6 C4 2.8 ACK z LPG za 16tys i pomimo kilku obaw i kilku tematów do zrobienia uważam że mogłem gorzej trafić, a coś czuje że te inne "rodzynki za 14" tym bardziej za 12, to by mnie wykosztowały...
Każdy uważa co uważa najeździłem się i S6 też szukałem większość między 14-18 to były troszkę martwe auta nie raz kończyłem oglądanie auta w dniu wyjazdu jak gościowi po raz 20 powtórzyłem że biorę auto do ASO telefon się urywał, więc nie wiem może się komuś lepiej trafi, może przepłaciłem, ale 10-12 to można dać za zdrowiutką setkę a nie S6.
PS. 18 przesadziłem widzę że się uczepiliście 18 to ja mniej więcej chciałem dać z LPG załóżmy że 15tys bez LPG to akuratna cena za S6 nie mniej, chyba że coś jej dolega...