speco napisał(a):
Poczekaj na opinie innych, ale jak nie masz daleko to weź kogoś znającego się na automatach i jedz oglądać.
To dla mnie drugi koniec Polski, więc bardziej z ciekawości zapytałem. Poza tym kolejne odpowiedzi potwierdzają Twoje przypuszczenia. Wygląda to na klepany ostro po crashteście egzemplarz. Ciekawe co by Carfax pokazał swoją drogą.
solaris napisał(a):
Polska
1. PB - Panie benyzniak ile to spali
2. Q - się zepsuje, z 5litrów więcej spali, z beznyniakiem z 20
3. Automat - jak tym jeździć, zaraz się zepsuje
Hehehe, niestety. Legendy urbana u nas rządzą. Ma być ropa (bo gdyby benzyna byla lepsza, to by traktory na benzynę robili), manual (bo automaty są dla amerykańskich przygłupów) i żadnych podejrzanych bajerów (bo się zepsują).
Cytuj:
Takie auto ciężko będzie znaleźć. alternatywą może być większa pojemność + cyklon co w A6/A8 nie będzie problemem. Tylko Ci rok nie podejdzie
Niedobrze. Starszego nie chcę. Większej benzyny też nie, bo 10-11 litrów w mieście jest dla mnie całkowicie akceptowalne (jeżdżę spokojnie), więcej już mniej. I nie chcę gazu, bo na gazie się gotuje, a nie jeździ. Już chyba wolałbym ropniaka.
No nic, chyba odpuszczę sobie Audi i poszukam Tourana z DSG lub coś innego. Ech.