.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lut.2025 12:09:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2011 14:12:04 
Użytkownik

R_S_POLAND napisał(a):
ale jest z zamego południa więc nie wie co to zima :) jak by cena byla troszke niższa to bym pojechał oglądnąć. dziś ustrzeliłem nastepnego :)

http://otomoto.pl/audi-a6-zarejstrowany ... 84684.html

historia piękna auto całe, ale nawet właściciel który jest pewny swego nie wie że cofneli o 50.000 :)

180 000 miało 04/2010 i wymiana szyby czołowej

Moje poprzednie było z ALP i zimę widziało codziennie, ale to inna zima niz u nas, tamta zima nie zna soli, więc auto jest cymesik, mimo '97 i kilku zim u nas :)

A co przebiegu, ważne jest żeby było się do czego odnieść, lepiej wiedzieć że 2 lata temu było ileśtam i teraz jest skręcone tak żeby było 20k więcej niż wtedy, ale jak nie ma żadnego śladu, to mogła mieć i 500 a teraz jak to u nas poniżej 200 :(

Szyba - skoro wymienili w ASO, to co za problem, moje obecne auto też ma nowszą szybę niż powinno mieć - 2002 wymiana w ASO w CH, i tylko szybę wtedy wymieniali, i jest ori atermiczna, i metalizowana, u nas założyli by co kolwiek z nordglassu czy innego badziwia :(

RS3 [8V] Sportback '15
S3 [8L] Nogaroblue '01
BYŁO
S6 [C5] Avant 4.2 quattro '01
A4 [B5] Avant 1.8T quattro '97

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2011 15:01:12 
Użytkownik

Auto: AFN, BPP, BDN
Co do deski tak powinno być (nie mówię o kierownicy)
Obrazek

A tak jest
Obrazek

Nadal uważasz, że kolega ot tak tyle części wymienił bo lubi??

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2011 15:15:34 
Użytkownik

robisz mi jakieś pranie mózgu tymi zdjęciami?
widziałem/dotykałem to auto przed zmianą bajerów i widzę teraz - w międzyczasie nie miało żadnych dzwonów.
Możesz sobie myśleć co chcesz, ale czemu natarczywie starasz się przekonać ludzi do swojej myśli.

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2011 15:42:47 
Użytkownik

R_S_POLAND napisał(a):
Probe041 napisał(a):
Ja się obawiam, że było mocniejsze bum. Poduszki strzeliły > deska do wymiany a przy okazji wzięli już z modelu 2007 + parę ekstra gratów

Ja bym się wybrał samemu do Niemców po auto a nie kupował ulepy z allegro, ale to tylko moje zdanie

:):

sprawdzam 3.0 quattro od tygodnia na allegro, 8/10 przypadków to krecone liczniki albo auta po powaznych awariach silnika lub "do końca serwisowane w ASO. nie wiem ale ci handlarze chyba nie wiedza o istnieniu serwisu ze dzieki naklejce na ksiązce ich piękne słowa i zapewnienia zamieniają sie w stek kłamstw:)

a jak sobie wyobrazasz jazde po auto do niemiec? szukam tez na www.mobile.de i www.autoskout24.de , ale tam są ceny z kosmosu. www.autohus.de jeszcze drozsze. polecasz mi jechac w ciemno ? jezdzic sobie po salonach 3-5 dni wydac na to 1000 Euro i nie miec pewnosci?

Chcesz tanie to kup z allegro i nie wnikaj. Chcesz dobre, to szukaj w D,CH, poproś o VIN, sprawdź, umów się w domu sprzedającego i tyle. Dalsze gdybanie jest zbędne...

Hobbystycznie Tecnam 2006T, Cessna 150/152, Wilga, Piper.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1