Witajcie!
Otóż tematowe audi A8 jest, jak już wyśledziliście, mojego ojca. Ma je w posiadaniu już X lat (chyba 7-8 nie pamiętam) i jest pierwszym właścicielem w Polsce.
Tak na szybko to mogę powiedzieć, że auto jest godne polecenia. Nigdy nie miało dzwona, oczywiście miało przelakierowane to i owo, bo w końcu ma już 16 lat i jest w ciągłej eksploatacji, więc i rzeczy do zrobienia były (piszę, bo jak ktoś przyjedzie z miernikiem, to i tak nic nie wyczyta, bo to aluminium). Wszystko w nim działa i jest na bieżąco wymieniane (mój ojciec nigdy nie oszczędzał na częsciach, bo auto musi jeździć i być bezpieczne, a nie stać, bądź stawać na trasie). Gaz śmiga jak trzeba, i tak jak jest napisane auto nie wymaga najmniejszego wkładu finansowego.
Przebieg może się wydawać spory, ale jest w 100% autentyczny i tylko potwierdza, że auto jeździ
Mogę z czystym sumieniem polecić ten samochód, bo i cena nie jest wygórowana, a auto ma wyposażenie mocno ponadstandardowe.
Dla ciekawskich sprzedawane jest dlatego, że będzie D3 W12.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania to może dzwonić na nr z ogłoszenia albo do mnie 608 667 243.