Witam, oglądałem do tej pory 6 egzemplarzy i dwa z nich wpadły mi w oko. Proszę Wam o wypowiedzcie się w tej kwestii bo jesteście ekspertami.
PierwszyDrugiTrzeciPierwszy to:
prywatny właściciel, komplet zimowych i letnich kół (ale bieżniki takie sobie), silnik trochę popaprany olejem, 2002 rocznik, bagażnik na dach jest, lekkie otarcia np przedni zderzak, jest wyrejestrowany więc nie chętny na próbną jazdę, odpalił bez problemu, w środku plastiki, przyciski lekko powycierane i porysowane, dwie elektryczne szyby, wyświetlacz na zegarach chyba tylko czerwony.
Cena była 6000 euro ale za 5000 pewnie by go dał albo mniej.
Drugi to:
zakład naprawczy(serwis) i automatycznie chyba komis, samochód odpicowany (bardzo mi się spodobał), mała nawigacja, środek w porządku, zewnątrz również ok , silnik czysty (ale to chyba minus bo zapewne go wyczyścili), no i jak pisze w aukcji - nowe hamulce itd, wyświetlacz na zegarach chyba kolorowy, opony w dobrym stanie (zimowych nie widziałem a w aukcji piszę że są), dwie elektryczne szyby, pierwsza rejestracja 2003.
Cena widniała 6599 euro, ale za 6100 by poszedł.
Trzeci to:
jeszcze go nie widziałem, ale może się wybiorę go oglądnąć.
Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę, ale chcę wysłuchać waszych porad i ewentualnie o co jeszcze dopytać i co sprawdzić. Wiem że przy obu przednie szyby były z innego roku ale wszyscy mówią że wymienili bo dostali kamykiem na autostradzie.