.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.gru.2024 11:46:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Szukam ALLROADA 4.2 lub podobnej A6
PostNapisane: 29.gru.2012 19:18:02 
Użytkownik

Witam!

Pomocy panowie bo mnie pech prześladuje. Napaliłem sie na allroada 4.2 bo tata miał dwa razy A8 z tym silnikiem i wiem że to sprawdzony temat.

Byłem w ASO jednym takim z komisu w Bielsku okazał sie po dachowaniu i silnik cały zapocony i jeszcze pare niespodzianek. Potem znalazłem w Radomiu to w drodze rozbiłem swoją ukochaną '80 o tira. Ciężko znaleźć coś z tym silnikiem. W Wa-wie jest taka :http://otomoto.pl/audi-a6-allroad-full-opcja-bezwypadkowy-C26980579.html Co o niej myślicie, gość chce strasznych pieniędzy za to?

No i nie wiem czy nie zrezygnować z Allroada i nie poszukać a6 kombi w wersji s-line . Autem sporo jeżdżę i nie mam czasu odstawiać go do mechanika. Może ktoś z klubowiczów ma coś fajnego do zaoferowania.

I jeszcze pytanko jak z tymi tipami bo ponoć robili 5 i 4 rzędowe i że tylko te drugie były coś warte? Jak to sprawdzić jaka jest skrzynia?

Będę bardzo wdzięczny bo mnie już krew zalewaEDIT. Najbardziej to mi tej 80-tki żal 1.9 TDI kombi wyobrażcie sobie buraczkowy kolor od babci z niemiec dostałem :zly:

Ostrzeżenie za ogłoszenie w opisie - to raz. Nie używamy na forum wulgaryzmów (nawet zawoalowanych) - trochę kultury - to dwa. Poza tym popracuj nad ortografią kolego bo ciężko się to czyta (to raziło najbardziej wyczyściłem). Gitmar

Tytuł: Re: Szukam ALLROADA 4.2 lub podobnej A6
PostNapisane: 30.gru.2012 16:50:11 
Użytkownik

niestety muszę Cie zasmucić bo 4.2 w alloradzie to kupa :). Nie ma nic wspólnego z silnikiem od A8. Szukaj A6 bądź S6, tam były stare pancerne motory.

- Audi A6 Avant BES 2.7T manual + soft - ukradli :(
- BMW 528iA Touring 97r
- BMW 540i6 Touring technoviolett - 95r
- Lexus GS430

Tytuł: Re: Szukam ALLROADA 4.2 lub podobnej A6
PostNapisane: 30.gru.2012 17:50:32 
Użytkownik

Potwierdzam. Jak chcesz allroada to szukaj 2,7bT w jak najlepszym stanie - IMHO najlepszy wybór. Klekot :sylwester: jedzie, ale tylko dla niektórych - za to warczy, jak ma jechać dla wszystkich.

TRIUMPH Tiger 1050

Strefa czasowa: UTC + 1