.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.lut.2025 12:52:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: A4 B6
PostNapisane: 06.sty.2013 12:15:50 
Użytkownik

Co sądzicie o tym autku?
http://otomoto.pl/audi-a4-1-8turbo-quat ... 71074.html

nieaktualne, zamykam- emge

Tytuł: Re: A4 B6
PostNapisane: 06.sty.2013 12:44:53 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF
Tylne drzwi pasażera po prawej stronie jakoś dziwnie odstają, zauważyłem też kilka rys, poza tym wygląda ok i chyba warto się nim zainteresować.

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 06.sty.2013 13:03:31 
Użytkownik

Podobno był malowany prawy tylny błotnik :039: ..

PostNapisane: 06.sty.2013 13:28:27 
Moderator

Auto: 4x Audi
I ten prawy tylni błotnik odstrasza Ciebie przed kupnem ?

Jest S4 B5 AGB
Garage Our Cars

PostNapisane: 06.sty.2013 13:45:41 
Użytkownik

odstrasza ? :) jeszcze go nie kupuję Gustav - ewentualnie pojadę obejrzeć ;)
z info od sprzedającego : auto kupione 2 miesiące wcześniej od handlarza z podkarpacia dla mamy która nie radzi sobie z jego parkowaniem :peace: (ciekawa historia :-) )
Ostatnio przeglądam ogłoszenia i mam wrażenie że widziałem to auto wystawione na Allegro tak z 2 tygodnie przed świętami (była sprzedawana w Białymstoku,też miała takie rysy na lewym przednim nadkolu-pewności nie mam ale wydaje mi się że to ta sama...)

PostNapisane: 06.sty.2013 13:56:54 
Użytkownik

To niesamowite i za każdym razem mnie fascynuje jak ludzie sobie sami utrudniają życie :peace:

Chcesz kupić to auto czy nie? Skoro spełnia wymagania, to jedź, przetrzep jak trzeba i decyduj a nie zastanawiaj się nad odcieniem błotnika na słabej focie czy takim czy innym powodom sprzedaży :056:

PostNapisane: 07.sty.2013 01:44:21 
Użytkownik

Auto: A6C6 2,7TDI CANB
Nie będę sie wypowiadał na temat odcienia lakieru oraz tego czy coś odstaje - bo na zdjeciach dobrze nie widać. Ale z całą pewnością nie jest to S-line poza galka od drazka biegow (nie te kola, nie to zawieszenie, fotele, kierownica i nie ten kolor podsufitki) a cena jak za zwykle A4 i tak podejrzanie za niska o conajmniej 5 tys. PLN

Za te pieniadze to można kupić zwykla wersję A4 w dieslu a nie najmocniejszego 1,8T w quattro. Dobrze, że Ci nie wciska jeszcze kitu że jezdzila nim w Niemczech niepalaca lekarka ;-)

win75 nie pisz posta pod postem - naucz się je edytować. Gitmar

To żaden problem, ale uważam że to jest moja kolejna myśl w późniejszym terminie. Powinna być czasowo ograniczona możliwość reedycji własnego postu.
Zamiast wnieść coś merytorycznego do dyskusji, zaraz ktoś zwróci mi uwagę że zapominam polskich liter i że napisałem niepalaca zamiast niepaląca.

win75 skoro nie potrafisz się grzecznie dostosować i dodatkowo spamujesz wdając się w pyskówki...Zrobiłem to za Ciebie, ale nie za darmo - kartonik nr 1 :!:

PostNapisane: 07.sty.2013 12:11:49 
Użytkownik

Auto: było
win75 napisał(a):
Za te pieniadze to można kupić zwykla wersję A4 w dieslu a nie najmocniejszego 1,8T w quattro. Dobrze, że Ci nie wciska jeszcze kitu że jezdzila nim w Niemczech niepalaca lekarka ;-)

win75 nie pisz posta pod postem - naucz się je edytować. Gitmar

To żaden problem, ale uważam że to jest moja kolejna myśl w późniejszym terminie. Powinna być czasowo ograniczona możliwość reedycji własnego postu.

Zamiast wnieść coś merytorycznego do dyskusji, zaraz ktoś zwróci mi uwagę że zapominam polskich liter i że napisałem niepalaca zamiast niepaląca.

Bo to nie folwark i porządek jakiś musi być. Poza tym rejestrując się na forum zaakceptowałeś regulamin więc go teraz nie podważaj, wszak nie on jest przedmiotem dyskusji na tym forum... :peace:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1