.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.lut.2025 10:36:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: B4 quattro okolice Gdańska
PostNapisane: 02.lut.2014 18:43:54 
Użytkownik

Auto: 80 B4
Witam,

nie wiem, czy powinienem zakładać nowy temat, ale poprzedni dotyczył a6, a ten b4, więc zaryzykuję.
W każdym razie, a6 w dieslu obejrzałem, wyposażenie super, ale jednak do mnie nie przemówił (raz że to nie benzyna, dwa właściciel też dziwnie parę rzeczy przedstawił). Teraz znalazłem, obok siebie takie coś:

http://otomoto.pl/audi-80-quattro-C32056839.html

Nie jest to 2,8, ale zawsze v6.
Wyposażenie tez nie jest pełne, ale dla mnie najważniejsze, żeby była klima (bez grzanych siedzenie sobie poradzę). Trochę szkoda, ze nie ma tempomatu :zly2:

Wiem, że kiedyś już był na allegro - widać się nie sprzedał. Z tego co sprawdzałem wówczas sprzedawcę, to wystawiał tez jakieś inne auta, więc może jakiś drobny handlarz :zly:
Wówczas w ogłoszeniu było, że był cały przemalowany - to zresztą widać (kolor zresztą jest jak dla mnie taki sobie, ale jak się szuka 20 letniego auta, to akurat kolor nie jest priorytetem - przynajmniej u mnie).

Jako, że trochę się na niego napalam, a to jest najgorszy scenariusz przed zakupem to proszę, żebyście w miarę możliwości ocenili te auto - i trochę schłodzili mi głowę :P

Dzięki

PS.
Jako, że wcześniej skupiałem się na 2,8, to proszę jeszcze napiszcie jak oceniać 2,6 - też dobry i niezawodny?
Ma jakieś szczególne słabości?
Przebieg blisko 400 tys, o ile oryginalny (a na moje oko średnio po 20 tys. km rocznie to całkiem realnie, zwłaszcza jak na benzynę), to dużo dla tej jednostki?

PS. 2

Czy instalacja LPG wygląda na dobrze położoną?

Strefa czasowa: UTC + 1