petie napisał(a):
Witam wszystkich forumowiczów!
Zastanawiam się nad zakupem Audi A5 i stwierdziłem że wartoby zapytać na forum gdzie będą osoby z większą wiedzą niż ja w temacie.
Szukam opini - na co zwrócić uwagę przy oglądaniu samochodu? Czy jakieś konkretne silniki odradzacie/polecacie? Ogólnie szukam auta do 80 tyś zł (absolutne maksimum) nie starszy niż 2008 i przebiegiem do 100 tyś. Nie potrzebuję mocnego silnika - do 200 KM
Znalazłem coś takiego:
http://otomoto.pl/audi-a5-coupe-serwis- ... 02850.htmlJestem otwarty też na inne propozycje - jeśli ktoś uważa że lepiej kupić np. A4 i ma sensowne argumenty to zapraszam do dyskusji. Nie byłem wcześniej nigdy posiadaczem Audi więc nie za dużo wiem w temacie.
Pozdrawiam
Skrzynia tragedia.
Przebieg ściemniony, albo tak długo stał rozbity w komisie, aż go któryś polak ściagnął do polski.
Zderzak przód wyglada na lakierowany po zdjęciu, i jest zle spasowany co szegolnie widać po zdjęciu PP.
maska też jak by źle wyregulowana po naprawie. PP jak by linii nie trzyma nad reflektorem.
Wydaje mi się, że błotnik pp też był lakierowany.
Dupka wyglada w miarę ok. Zwróc uwagę na tapicerkę przy słupku wewnątrz od kierowcy. Coś tam przy desce poszarpane jest i pobrudzone. Może poducha na szybko była wymienieana.
Zastanawia mnie jeszcze ta ufajdolona wycieraczka pod nogami kierowcy.
Warto obejrzeć z rzeczoznawcą auto przed zakupem.
Pzdr,
AW