hubi_pl napisał(a):
Ravs napisał(a):
Wybaczcie za double-post, ale mam jeszcze takie ogłoszenie:
https://sprzedajemy.pl/audi-tt-1-8-2001 ... nr28682697- nierówno spasowana tylna klapa, brak oznaczeń z tyłu, lewa końcówka krzywa.
- brak oznaczenia quattro w grillu, pamiętaj że ono samo nie odpada, jest zaczepione od tyłu
- w opisie: reflektory ksenonowe - nie ma sprysków i ma przycisk (tak mi się na zdjęciu wydaje) regulacji (nie występuje z xenonem), tak więc albo pomyłka, albo dołożony chińczyk (sic)
Po zdjęciach dużo nie można powiedzieć, są zrobione chyba nokią 3310...
Na plus to 2001 po pełnym "lifcie", było parę pierdół zmienionych, zawsze na plus.
Dzięki. No to szukam następnej.
PS. byłbyś w stanie coś powiedzieć na sztukę z mojego pierwszego posta w tym temacie? Może coś wypatrzysz swoim wprawnym okiem.
Dzięki z góry!
EDIT: Co prawda to jest APX, a nie BAM - chciałbym w pewnej przyszłości podbić moc samochodu w granice 400 KM, może nawet więcej jak portfel pozwoli. Zastanawiam się zatem czy nie lepiej szukać BAM, bo czytałem na niektórych forach, że są bardziej/lepiej podatne na mody (szczególnie z dużym turbo za sprawą VVT). Z kolei na innych forach piszą, że różnicy (zauważalnej) nie ma pomiędzy tymi dwoma kodami silników i bądź tu mądry...
może ktoś się wypowie fachowo na ten temat?