Witam wszystkich serdecznie. Jestem szczęśliwą posiadaczką Audi B4, 1.9TDI z 2003r. Mimo że moje autko coraz bardziej się psuje, to przez wiele lat mi służyło bardzo dobrze. To moje pierwsze auto, kupione w 2006 roku. I niestety coraz bardziej dojrzewam do tego że będzie trzeba je wymienić na inny model. Rzeczy które wymagają naprawy rujnują mi portfel
. A szkoda, bo uwielbiam ten samochód, dotychczas nigdy mnie nie zawodził, znam go jak własną kieszeń, nadal pięknie odpala i pomijając ostatnie naprawy , jest naprawdę ekonomicznym autem.Nawet przeszło mi przez myśl by kupić taki sam model, ale w lepszym stanie. Niestety boję się że z biegiem lat psuje się we wszystkich to samo.
Jako , że marka Audi bardzo dobrze mi się kojarzy, chciała bym kupić inny model tego producenta. Niestety budżet mam okrojony od 15 do 20tys.zł, co możecie mi polecić? Jakie wady i zalety mają dostępne w tej cenie modele? Na co zwrócić uwagę kupując autko? Chodzi mi po głowie A2 lub A3. Ale może warto przyjrzeć się innym modelom?
Przepraszam że męczę Was tutaj , ale nie mam się do kogo zwrócić z tym pytaniem. Wy tutaj jesteście specjalistami od Audi i naprawdę licze na Waszą pomoc.