BiLu napisał(a):
Widać, że przód polepiony do zdjęć, a te porobione tak, aby skrzętnie to pominąć. Wiadomo, że po takim strzale reflektory się rozpadają - to nie motoryzacja z lat 90atych, gdzie łamał się tylko uchwyt.
Lakier powyżej 200 mikronów może oznaczać trójwarstwowy fabrycznie, no chyba, że jest 300+, ale to znów zależy, czy 300, czy bardziej 800
Jedynie wał z Vinem zasługuje na potępienie, bo reszta jest do wywnioskowania ze zdjęć. Przebieg pewnie pasował to tej innej z Vinu.
Pozdro i powodzenia w poszukiwaniu wymarzonej fury.
Chcę zobaczyć powyżej 200 na AUDI
160 to jest maksimum szczególnie, że taki ostał się na części autka a reszcie rozrzut ponad 200. Inne marki mają powłokę np około 80. Jeśli widzę na jednej stronie 120 a na drugiej ponad 200 to sprawa jest jasna i nie ma co filozofować o 3 warstwowych lakierach.
Nie był szykowany do sprzedaży, po prostu handlarz bezczelnie kłamał w każdej kwestii. Nie bez powodu ten śmietnik stoi od ponad miesiąca. Jeśli było by jak mówił, VIN, nielakierowany, lampy całe, radary całe, przebieg zgodny ze stanem to wart byłby swojej ceny.
Ja się nie domyślałem powyższych rzeczy tylko wyraźnie powtarzał to w odpowiedzi na moje pytania kilkukrotnie co oznacza.