.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.mar.2025 15:55:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2006 12:55:31 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
Michauu napisał(a):
wiec tak -> jag odpada, wczoraj na parkingu staly obok siebie 8ka i 140, i merc wygladal jak duza kupa po sloniu :): choc niemowie ze sie nienadaje, wiec jak plan wypali to bedzie 8ka...

druga sprawa, trafil mi sie 8metrowy lincoln :) hyhy kurde szkoda ze nie 8ka :/ ale niema tego zlego, z lincolna bede mogl korzystac :peace: ale i tak bede planowal moja 8ke :)

aha okulara mam oblatanego 200komp i 320, wiec wiem jak jezdza, a jazda takimi autami po miescie to bajka, wszyscy ci ostepuja miejsce, niedajboze ktos ci wyjedzie i czuja na sobie xenon to jak przepraszaja.....heh czad...

aha to jak chcecie gdzies podjechac wypasionym lincolnem dvd barek i inne bajery do slubu na impreze heh na bzykanko :peace: albo cokolwiek to dzwonic 668 746 448 zawioze, a co do ceny to sie dogadamy

8ka bedzie do celow wyzszych niz ten lincoln...

pozdr

No to kolegę poniosło :): jakieś fotki tego monsterka może wrzucisz??

Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2006 22:23:35 
Użytkownik

Panowie - popatrzcie tylko na te samochody.... tylko A8 wyglada nowoczesnie i ponadczasowo (doslownie tez, bo w koncu aluminium..) - reszta to kanciaste trumienki dla ludzi bez karku....
...wybor jest prosty...A8 Quattro, bo po trupach wszedzie wjedzie ;)

no i.. Renault Espace - szkoda że Audi takiego czegoś nie zrobiło

Tytuł:
PostNapisane: 09.lis.2006 10:20:32 
Klubowicz

jaano napisał(a):
Panowie - popatrzcie tylko na te samochody.... tylko A8 wyglada nowoczesnie i ponadczasowo (doslownie tez, bo w koncu aluminium..) - reszta to kanciaste trumienki dla ludzi bez karku....
...wybor jest prosty...A8 Quattro, bo po trupach wszedzie wjedzie ;)

Nie ma wygladac nowocześnie tylko wzbudzac respekt :diabel: :diabel:

Czy wiesz, że: na Biodieslu wyprodukowanym z rzepaku zebranym z 1 hektara możesz pokonać około 20.000 kilometrów samochodem osobowym?

Tytuł:
PostNapisane: 09.lis.2006 14:23:05 
Użytkownik

a ja bym zerknal jeszcze w kierunku Lexusa LS400- bardziej egzotyczny, mniej popularny, a przez to bardziej "wyszukany", "ekskluzywny". Wyglad ma odpowiedni,technologie rowniez,jest niezawodny i wcale nie taki drogi w eksploatacji...fajnie jezdzi-bardzo komfortowy, swietnie wyposazony, swietnie wykonany...szkoda ze nie 4x4

Tytuł:
PostNapisane: 10.lis.2006 01:17:42 
Klubowicz

Mam wrażenie, że niektórzy na tym forum zblokowali się w Audi... są też inne auta na tym świecie...

Tytuł:
PostNapisane: 12.lis.2006 23:55:52 
Klubowicz

A myslales o saabie?

to autko nietuzinkowe, niewiele ich jezdzi i sa bardzo klasyczne.
Za 40 patoli mozna juz upolowac jakis bardzo przyjemny model - ostatnio ceny tych aut spadly.

No i na tyle na ile znam wlascicieli Saabów - maja hopla na ich punkcie, wiec łatwiej bedzie Ci nabyć zadbany egzemplarz.

to znalazłam na allegro:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1631379

No i podpisuje sie obiema łapkami pod lexusem, zwłaszcza wnetrze robi wrazenie. :) . Tym niemniej wskazana przejazdzka - z pewnoscia z któregos nie bedziesz chciał juz wysiasc :) .

- błotko, ssaab 93, 2001, 125k
Gdzieś tam, czeka na mnie wymarzona a6.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1