Mauzer napisał(a):
daj namiary popytam własciciela o szczegóły i powiem czy warto
Juz kupione - pozwole sobie przekleic z AK
Po tym jak sprzedalem swojego Lanka ( 10500 za niego dostalem ;] ) nie mialem zamiaru kupowac nowego samochodu ( mialem slubowe ) ale po decyzji centali o oddawaniu aut na wekkendy klamka zapadla :swinka:
Szukalem czegos ala E36 , A4 albo C180 :]
Jednak E36 w dobrym stanie jest praktycznie nie do znalezienia ( Tomecki chyba dobrze wie co mam na mysli ) , A4 przekraczaly fundusz przeznaczony na auto , natomiast Merole nie dosc ze byly za drogie to jeszcze bardzo kiepsko wyposazone i zjechane....
Naprawde ciezko jest kupic zadbane auto. 8]
Pewnego dnia jednak wracam sobie z pracy, odpalam allegro , klikam Warminsko - Mazurskie / ostatnie 24 godziny ( byla godzina 18 ). Pojawia sie wystawione godzine wczesniej Audi B4 - czerwone. Spodobal mi sie dokladny opis autka i wyglad na zdjeciach ;/. Ustawilem sie ze sprzedajacym na 19. Zdziwil sie ze tak szybko ktos zadzwonil.
Na ogledziny pojechalem z kolega.
Auto wg. jego wyglada az za dobrze, jakby bylo malowane, jednak mi sie wydawalo OK.
Ustawilem sie z gosciem na nastepny dzien i kupilem sobie.
Oto moje nowe Audi :
Za bolida zaplacilem 9900 zl.
Autko w idealnym stanie ;]
Przez ostatni rok gosc kupil do niego :
- lpg za 2200 zl
- radio za 550 zl
- blokade skrzyni z alarmem 900 zl
- zestaw sony ericsson za 500 zl
- wsadzil 4 x tarcze ATE z klockami ATE, wszystko ( absolutnie wszystko ) jest na najwyzszej jakosci czesciach
- alufelgi z letnimi za 2300 zl
- lacznie czesci za 4000 zl
- zimowki za 1100 zl
W porownaniu do Lanka auto.... wlasciwie nie ma co porownywac.
Jezdzi sie inaczej, napewno jest lepiej zrobione w srodku, lepiej lata po zakretach.
Polecam