mroova81 napisał(a):
hubos21 napisał(a):
ernieball napisał(a):
Trwalsze jest na pewno C4 od C5 i to pod każdym względem.
Bierz S6+ od Tomsa i będziesz zadowolony, auto unikatowe i spełni na pewno wszystkie twoje oczekiwania.
i nie spotka drugiego takiego w Polsce
A już na pewno nie w takiej cenie. Interes życia... plus, plusem, ale jak szukasz autka wartego 30k i nie masz typowo parcia na C4 (bo odkąd jestem tu na forum, widzę, że toms jest poprostu wielkim fanem C4 - za co szacun), to furak nie jest najlepszym wyjściem. Tzn są lepsze za mniejszą kasę, np E46 (z np M54B30). Tak też, jak chcesz coś z audi, to ja bym polecał A6 C5 4.2 lub nieco droższe S6 C5, lub S8 D2 po FL, ale to już będzie wyraźnie powyżej 30k.
Fiat uno z silnikiem 1.3turbo /1.5turbo to też niezłe unikaty, za które są ludzie, co mogą dać i 20tyś, ale jest to wartość kolekcjonerska/sentymentalna. Z chłodno technicznego punktu widzenia, da się kupić dużo taniej, znacznie lepsze i młodsze auto, w niekoniecznie gorszym stanie.
dzieki za rozjasnienie sytuacji
fakt, E46 (z np M54B30) to bardzo fajne autko
tyle ze mam juz e46 ale z M52b25 i znowu brac takei samo autko tylko nico mocniejsze? wole chyba sporobowac cos innego
Wiele osob poleca S6C5 albo A6C5 4.2 - a w czym one sa lepsze od S6C4. Bo inny wyglad i nowszy model nie sa mi potrzebne.
Jakies konkrety w czym C5 bije zdecydowanie C4 na glowe? To ze bedzie 2-3 lata nowsze mnie nie przekonuje, bo za zaoszczedzona kase moge wyszykowac sobie C4 pięknie.
Auto zmeczone czy to z 96 czy 99 bedzie skarobnka bez dna... a zadbanym czy jednym czy drugim da sie jezdzic taniej