Baskecior napisał(a):
gitmar napisał(a):
Nie skorzystałem z Twojej pomocy bo po tego parcha w końcu nie pojechałem. Nie potrzebowałem byś mi jeździł miernikiem po wszystkich elementach tylko podpiął VAG i powiedział co nieco...
Co nieco kosztuje przynajmniej 1,5-2 h pracy wliczjąc w to wszystkie testy , łącznie z wizytą na kanale/podnośniku/szarpakach/pomiarami grubości lakieru etc etc etc ...
Szczątkowe oględziny - zapraszam do konkurencji

Pojechałeś po całości w tym momencie. Nikt nie oczekuje od nikogo, by jeździł nie wiadomo gdzie za frajer i oglądał mu auto, zdając relację, ale przytoczę Ci prosty przykład:
Poszukując AEL'a dla kolegi, zwróciłem się z prośbą do parafii wrocławskiej o pomoc w sprawie oglądnięcia jednego autka we Wrocławiu. Na prośbę zareagowali:
Kliku i
Toms z jeszcze czyjąś pomocą

, za co im serdecznie dziękuję i przy najbliższej okazji z pewnością się odwdzięczę, bo nie zapomnę o tym.
Podjechali, obejrzeli auto, podpięli pod kompa itp. Potem w rozmowie telefonicznej,
Toms zdał mi szczegółową relację co i jak, za co jestem bardzo wdzięczny, bo zaoszczędzili mi 450km drogi w jedną stronę
Zrobili to bezinteresownie, czego nie mógł zrozumieć ojciec kupującego, no bo : "jak ktoś obcy zechce podjechać dla kogoś auto zobaczyć, jak się nawet na oczy nie widzieli "
Poza tym, kolega
Gitmar, też zupełnie bezinteresownie, przekazał mi informacje, spostrzeżenia i historię serwisową pewnego A8, nad którym ktoś się w końcu zlitował po 2 latach i je kupił, bo obaj jakoś byliśmy nie zdecydowani
Tyle do Twoich wypowiedzi
Basket. Nie mam do Ciebie żalu o to, że śpiewasz kasę za takie rzeczy, bo to Twoja sprawa, Twój czas, który jak widać drogo cenisz
Dobrze, że mamy ludzi na forum, którzy są w stanie sobie pomóc tak w sumie bezinteresownie, bo to jest między innymi (tak mi się wydaje), idea przynależności do klubu...
Po to jest też między innymi lista AA, dzięki której, zawsze można liczyć na ludzi z niej, w razie kłopotów w trasie
Pozdrawiam...