.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 05:14:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Audi 80 2.0E 115KM z LPG za niski pieniądz
PostNapisane: 30.paź.2016 18:13:38 
Użytkownik

Auto: 100 C4 Avant Quattro 2.8E Automat
Obejrzyj obie części filmu, jaki samochód sobie kupił i co poprzedni właściciel w nim zrobił. Ten pan, z kolei, zrobi w nim swoje... Podsumowując: takie moje "głupie porównanie" zakupu Audi przez naszego kolegę, do zakupu auta przez WAZZUP-a z youtube.

PostNapisane: 31.paź.2016 17:01:52 
Użytkownik

Auto: Audi 80 b4 ABK
Pozytywny gość z tego nagrania. "Bawić się trzeba umieć". Jutro wchodzę do kanału (EDIT: TFU!!! W ŚRODĘ) i spawam tłumik. Po za tym mechanik. W czwartek regulacja i wymiana filtrów LPG i to co tam sobie wymyśli. Mam nadzieję, że nie zedrze ze mnie reszty pieniędzy. Potem może zabawię się w rozrząd.

PostNapisane: 02.lis.2016 23:35:46 
Użytkownik

Auto: Audi 80 b4 ABK
Dziś zrobiłem tłumik. Na spawane 3 łaty. Miał wytrzymać do końca zimy, ale jeszcze muszę kupić nową obejmę, bo ta (zasmarowana sylikonem dla uszczelnienia) puściła i połowa dymu leci szparami. Na wiosnę Kupię nowy kompletny tłumik. Z tego sypie się rdza. Geometria kół zrobiona, teraz czas na odwiedziny u Majstra od LPG. Chcę zmienić rozrząd kompletny. Czyli pasek i rolka. Czy pompa wody i dwa paski które napędzają bodaj pompę, alternator i wspomaganie(?) to elementy konieczne do wymiany, przy zmianie rozrządu? I jeszcze jedno. Czy ten rozrząd jest źle ustawiony? Zdjęcie silnika z mojego b4.
Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1