hubos21 napisał(a):
Eee tam, jak jesteś zdecydowany na zakup C4 to nic lepszego nie można było znaleźć w ostatnim czasie w tej kwocie, tym bardziej, że na końcu była cena 10990zł do negocjacji, podwozie wnętrze, blacha wszystko miała na tip
Ktoś sobie z ceny zdjął 4k. Wiesz jak to wygląda, dziwnie. Natomiast miałem pewne domysły ,że był to ten sam samochód jak wystawiony wcześniej przez kogoś innego. Takie samo wyposażenie i lista napraw cena tez oscylowała w granicach 11tys. Problemem był zarżnięty silnik (mimo ,że po kapitalce). Dlatego chciałem więcej fotek aby porównać ale nie zdążyłem. W Warszawie stało coś podobnego, odpicowane i z listą napraw, że zabrakłoby rolki papieru toaletowego. Połowa z tej listy to była zmyłka a auto żłopało 5L oleju i czekała wymiana rozrządu, olejów i szarpało na skrzyni. Ogłoszenie za 11 tys. a auto może warte mniej niż połowę. Niestety trzeba oglądać osobiście bo truchła coraz więcej a co najgorsze czasami gdy ładnie wygląda to najnormalniej technicznie zdechlizna. Trudno już o takie auto. Dlatego zainteresowałem się tym czerwonym, nie trafiającym w moje potrzeby ale ciśnienia nie mam. Swoją droga co najtrudniej zdobyć do aut wyposażonym w quattro? Na forum przewijają się baki na paliwo oraz jakieś problemy z tylnym zawieszeniem (co tam siedzi)?