bloku napisał(a):
PitiG91 napisał(a):
W Oplu nie podoba mi środek, francuza mam teraz i nie chce kolejnego, co do fordów to Mondeo ale dużo opini że się nie lubi z gazem, honda Accord chyba VII generacja trzeba dać ponad 20k. Audi chodzi za mną od dłuższego czasu i mi się podoba. Co masz na myśli że B7 2.0 nie reprezentuje sobą nic ciekawego?
Ja się z tym akurat nie zgodzę. Miałem już ich kilka i o dziwo nie są takie awaryjne jak to internetowe mity opisują. Co prawda jakość w środku jest znacząco gorsza ale da się przyzwyczaić. Do 20k obecnie jak miałbym coś kupić to chyba nadal żabojada - B6 za 20k blednie przy np C5 X7 czy Lagunie 3 pod względem wyposażenia, komfortu czy stylistyki o ilości miejsca nie wspomnę.
Teraz mam Megane z 2000 FL i ostatnio same problemy, w ciągu 1,5 roku co chwile coś wychodziło do naprawy a nie miałem kasy żeby kupić inny samochód, więc byłem zmuszony zrobić te naprawy żeby móc dojechać do pracy i tak oto zniknęło z 2,5tys. Citroen nie za bardzo mi się podoba, Laguna jest w miarę ok tylko te światła z przodu troche mnie rażą, a do 20tys nie znalazłem modelu po FL. Jaki silnik np w Lagunie albo Megane pod LPG?