DrA napisał(a):
No widze, ze trybiki zaskoczyly i doedytowales tresc posta
Cytuj:
Hans proszę pokaż mi choć jednego linka do S8 z manualem , proszę mobile cokolwiek ? bo piszecie moim skromnym zdaniem bzdury, nie ma jest tylko wersja 340KM w manualu i to wszystko
Jak dla mnie powyzsze to stwierdzenie, ze 360KM+manual nie wystepowalo. A nie okreslenie, ze nie da sie znalezc wartego zakupu egzemplarza po lifcie z manualem jak w tej chwili raczysz objasniac znaczenie powyzszego.
że audi wypuściło śladową ilośc egzemplarzy to wiadmo, jeśli wiem od którego rocznika modelu poliftnigowego dziła navigacyjna płyta z blaupunkta dx, to tymbardziej znam historię s8, fakt przeoczyłem te 2 modele na mobile de ale to tylko z uwagi na to iż mój link który wyszukuje wszyskie auta od 2000 nie obejmował 99 i całośc zminiła się rzczeywiście z 0 do 2szt, z czego też nie wiadomo po co (KrzysiekR) dołączył linka z 340 km manualem bo tego jest multum. Przyznaję rację może niezbyt szczęśliwie dobrałem zestaw słów, ale ok.
"
Tak, mam. Zdrowy rozsadek i na tyle inteligencji zeby nie twierdzic, ze kazdy sprzedajacy auto w Polsce to zlodziej i oszust - co jasno i prosto wynika z Twoich wypowiedzi. Oraz S8 w perfekcyjnym stanie kupione w Polsce bez ceremonialu VIN'obrania.
"
Będąc tak dociekliwym jak ty może mi powiesz ile samochodów sprawdziłeś żeby stwierdzić ile samochodów sprzedawanych w polsce ma dobry przebiech i dobra historie 1, 2, 0 ???????? żey twierdzić że nie każdy ile wynosiła twoja próba ?
Bo chyba nie opierasz twojego badania statystycznego na 1 samochodzie Twoim i w dodatku nawet nie chwalisz sie w jaki sposób go zweryfikowałeś, więc na jakiej podstawie obalasz moje badanie statystyczne w którym sprawdzając nawet po zdjęciach i opisach odpadł każdy sprawdzany przezewmni wynalazek z allegro czy otomoto a było ich około 30tu, nie licząc nastu na autoscoucie i reszty na mobile.
Bo jestem bardzo ciekaw?
Każdy świadomy nie druciarz wie ile kosztować może sprowadzenie/kupienie ekploatowanego s8.
Zgodzisz sie chyba więc nie rozumiem nabijhania sie ze sprawdzaniem vin'a itd
Ja śwadomie kupuję auta i sprawdzam co moge żeby nie popełnić błędu , Ty za to chyba bardziej jak pomidory na r. wielkopolskim...
a swoją drogą może mi powiesz czy wiesz gdzie pod maską znajduje sie numer vin w s8
trzeba sie troche pobrudzić ale jest za gumą, jak nie wiesz podeśle Ci przed ostatnią strone manuala do s8 bo jest na czerwono zaznaczone, może sie zdziwisz dzwoniąc do Kulczyk-tradexu i pytając o ostani stan licznika z data przeglądu