.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.lut.2025 16:21:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.kwi.2007 08:16:31 
Użytkownik

Panowie jak zawsze przesadzają,ja moje audi kupiłem kupiłem pół roku temu za 4 tys.
silnik 10 v turbo .,auto już na pierwszy rzut oka sprawiało wrażenie dobitego ale po dokładnym sprawdzeniu okazało się iż silnik ,napęd (oczywiście Q) i zawieszenie są naprawde w dobrym stanie .Było lekko bite chyba z każdej strony.
Ale tak naprawdę auto potrzebuje do dojazdów do pracy i ma jeżdzić a nie wyglądać .
przez ten czas jedyne co zrobiłem to niestety musiałem wymienic z przodu mcpersona .
Autko mam zagazowane -mam gaz 1 generacji bez blosa i o dziwo autko chodzi bez strzałów ,spalanie 15 l gazu.,nawet raz jechałem nim 200 km/h
sumująć
mozna kupić odpicowane autko za 8 tys.--ale i tak nigdy nie wiadomo co strzeli w aucie które ma min 16 lat.

Tytuł:
PostNapisane: 25.kwi.2007 08:56:22 
Użytkownik

Miałbym wielka prośbę do klubowiczów z Katowic i okolic czy mógłby ktoś z Was zerknąć na tą sete, i obadać fachowym okiem ;) Jak wspominałem mam tam kawałek drogi i jeśli miałbym jechać to wrócić już setą:P Wracając jeszcze do pytania 2,3q czy 2,5TD ? Diesel dłużej pojeździ Quattro lepiej sie prowadzi (choć nie miałem okazji śmigac żadnym q wiec nie wiem co mogę stracić/zyskać) i tu mój dylemat...

Tytuł:
PostNapisane: 25.kwi.2007 10:44:29 
Użytkownik

Haimon napisał(a):
Miałbym wielka prośbę do klubowiczów z Katowic i okolic czy mógłby ktoś z Was zerknąć na tą sete, i obadać fachowym okiem ;) Jak wspominałem mam tam kawałek drogi i jeśli miałbym jechać to wrócić już setą:P Wracając jeszcze do pytania 2,3q czy 2,5TD ? Diesel dłużej pojeździ Quattro lepiej sie prowadzi (choć nie miałem okazji śmigac żadnym q wiec nie wiem co mogę stracić/zyskać) i tu mój dylemat...

móglbym spróbować ale dopiero za tydzień :/ jak cos to na PW

Passat B5 1.9 TDI
Chip by Rogal
Wtryski ASV

Tytuł:
PostNapisane: 08.maja.2007 00:40:57 
Użytkownik

Haimon napisał(a):
Wracając jeszcze do pytania 2,3q czy 2,5TD ? Diesel dłużej pojeździ Quattro lepiej sie prowadzi (choć nie miałem okazji śmigac żadnym q wiec nie wiem co mogę stracić/zyskać) i tu mój dylemat...

najlepiej diesel quattro :) ........ w tym wypadku musisz wybrac miedzy ekonomia a przyjemnoscia z jazdy ....... zwlaszcza w zimie odczujesz roznice ......... osbiscie bralbym Q ......... jak to emcior wspomnial -----> cztery łapy, cztery łapy

Tytuł:
PostNapisane: 08.maja.2007 08:22:39 
Klubowicz

heh dylematu ciąg dalszy bo diesel Q był pierwszy w AEL czyli połowa lat 90tych :( i ceny też inne

Audi Competition AWX <- BYŁO
Audi 80 AAH <- BYŁO
BMW E30 M20B25 <- BYŁO
Audi 80 KK quattro <- BYŁO
Audi 80 AAN quattro JEST DO DZIŚ 600 PS 700 NM by SLG
Audi S2 3B quattro <- BYŁO
Audi 200 MC Sport quattro <- BYŁO
Audi 100 NF Sport quattro <- BYŁO

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1