.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.lut.2025 14:09:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14.maja.2007 16:15:22 
Użytkownik

Ja również dołaczam do gratulacji. :D
Kozacka bryka.Też miałem kupić allroad'a ,ale wkońcu kupiłem to co mam i również jestem zadowolony. :peace:

BMW F30 Estoril Blue
S-Max

Tytuł:
PostNapisane: 15.maja.2007 22:44:22 
Użytkownik

dzieki, dzięki wszystkim - nie gratulujcie już dalej bo zapeszycie i mechanicy wrocławscy zanotują przyrost przychodów :diabel:

Loop - jak miniesz na mieście srebrnego All'a z ramkami AKP (jak szaleć to szaleć ;) :!: ) to prawdopodobnie będę ja (bo żonie na pewno nie dam - niech sobie ujeżdza swojego Yarisa ;) )
Mignij długimi :peace:

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15.maja.2007 22:58:01 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
My takim jezdzilismy jako pasazerowie na zimowym zlocie w Łodzi. Wlasnie takim 2.7 Bi Turbo quattro full wypas regulowane zawieszenie. Mistrzostwo na dziurawe polskie drogi. Pogratulowac zakupu. :)

Tytuł:
PostNapisane: 22.maja.2007 12:44:07 
Użytkownik

Auto: Toyota 3ZR-FAE
Witam, Topick ma swoje lata nie bede robil nowego, chce nawiazac do tematu, ktory slusznie poruszyl jeden z Klubowiczów, ze mozesz trafic na kupe zlomu, bedac nie uwaznym.
Sprowadzilem All'a quattro 2.5 TDI indywidualne zamowienie 1-szego wlasciciela na 150kW, Co potwierdza tzw "brif" manual skrzynia-6

Opisze jak ja sprawdzilem doszukalem sie pewnego autka, dla innych moze da to jakies wytyczne, ktore przybliza jak robic zeby "nie uwalić" ;)

Autko, sprawdzałem u znajomego w stacjii Szewczyk i Sobkol Warszawa, pełny wydruk historii serwisu w Niemczech, pisze to ponieważ warto nawet wydać pare złotych i sprawdzić auto kalkulując przebieg i oceniąjąc tzw interwencje serwisowe, mamy wszystko czarno na bialym kiedy ile co, prosze się nie sugerowac tym, ze interwencja jest brana pod uwagę w kazdym detalu, żarówka filtry ect, na 188 tyś przebiegu wyszło mi w kalkulacji, ze auto bylo 25 razy na interwencji ogólnej, komputer pokazal 54 interwencje, ale to ogolny wzglad od 2003r. co bylo wklepane w komputer, wiadome wydruk jest dwu metrowy, ale to przeglądy pokonując sred. 45 tys km. rocznie autko bylo 2 razy ponad przeglady na interwencji. Daje to bliższe przyblizenie awaryjnosci auta jak podjechanie z "fachowcem" zeby rzucil okiem, badz tradycyjne zbadanie grubosci lakieru ect w stacjii Audi za 200-300 setki pln.

Komputery serwisów sa ogolno dostepne UE

Powodzenia ! Dobrego zakupu.

Ostatnio edytowano 23.maja.2007 09:37:59 przez grejf, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22.maja.2007 17:01:10 
Użytkownik

grejf napisał(a):
Witam, Topick ma swoje lata nie bede robil nowego, chce nawiazac do tematu, ktory slusznie poruszyl jeden z Klubowiczów, ze mozesz trafic na kupe zlomu, bedac nie uwaznym.
Sprowadzilem All'a 2.5 TDI indywidualne zamowienie 1-szego wlasciciela na 150kW, Co potwierdza tzw "brif" manual skrzynia-6

Opisze jak ja sprawdzilem doszukalem sie pewnego autka, dla innych moze da to jakies wytyczne, ktore przybliza jak robic zeby "nie uwalić" ;)

Autko, sprawdzałem u znajomego w stacjii Szewczyk i Sbkol Warszawa, pełny wydruk historii serwisu w Niemczech, pisze to ponieważ warto nawet wydać pare złotych i sprawdzić auto kalkulując przebieg i oceniąjąc tzw interwencje serwisowe, mamy wszystko czarno na bialym kiedy ile co, prosze się nie sugerowac tym, ze interwencja jest brana pod uwagę w kazdym detalu, żarówka filtry ect, na 188 tyś przebiegu wyszło mi w kalkulacji, ze auto bylo 25 razy na interwencji ogólnej, komputer pokazal 54 interwencje, ale to ogolny wzglad od 2003r. co bylo wklepane w komputer, wiadome wydruk jest dwu metrowy, ale to przeglądy pokonując sred. 45 tys km. rocznie autko bylo 2 razy ponad przeglady na interwencji. Daje to bliższe przyblizenie awaryjnosci auta jak podjechanie z "fachowcem" zeby rzucil okiem, badz tradycyjne zbadanie grubosci lakieru ect w stacjii Audi za 200-300 setki pln.

Komputery serwisów sa ogolno dostepne UE

Powodzenia ! Dobrego zakupu.

To odgrzałeś kotleta:P Nie dość że nie przeczytałeś od początku tematu to jeszcze życzysz powodzenia w zakupie :D Tylko że nasz kolega już zakupił(zobacz kilka postów wyżej) :diabel:

Vw golf MK1 1,6 D 1978r. - Był
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23.maja.2007 09:29:40 
Użytkownik

Wiem kolego napomnialem, ze to temat dawny, wiesz nie znalazlem akurat takiego wpisu forum polega na dzieleniu sie informacjami, takze aby sie komus takie przeslanki przydaly, z natury temat przy takim zasobie wiedzy jaki uwazasz, ze odgrzewam kotlety, to pytanie nie odzowne zawsze, kazdy chyba widzial jak ludzie kupuja autka na komisach u importerow czy tez salon PL. :galy: n/c, a pozniej pyt. czemu mi dymi, czemu mam dziwna prace silnika, ogolnikowe pytania 0 meritum. 1 mil przyczyn mozliwych. ;) jest jedna prawda, jedno audi jezdzi, a drugie stoi 80% czasu w serwisie. :):

ps. na drugi raz cytuj wybrane zdania do meritum, nie calego posta.podstawa.

Tytuł:
PostNapisane: 23.maja.2007 10:47:24 
Użytkownik

to prawda ale sam napisałeś że życzysz powodzenia w zakupie tyle że po fakcie dokonanym :P . Nie przeczytałeś całego tematu i tyle :P Ale spoko rady sie na pewno komuś kto będzie miał zamiar taki samochód kupić przydadzą na przyszłość.
Pozdrawiam :)

Vw golf MK1 1,6 D 1978r. - Był
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2007 10:51:53 
Użytkownik

Rzeczywiscie, moglem dodac zycze udanego zakupu na ''przyszlosc'' ;)

Pozdrawiam, zycze zdrowka.

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2007 21:12:10 
Użytkownik

Panowie spokojnie - jak słusznie zauwazył kolega ronin temat juz załatwiony - a sprawdzenie w ASO się odbyło (wyskoczyło kilka "sporadycznych" błędów w rejestrze - same śmieci). Furką zdążyłem już przejechać ponad 2 tyś km i jestem ZACHWYCONY. Piszę dla ewentualnych innych poszukujących - ALL z silnikiem 2,7T w tipie to rewelacyjny komfort, wygoda, zapas mocy kiedy potrzeba, no i to ZAWIESZENIE :!!: Zakręty które znałem na pamięć poznaję od nowa ;) Z niecierpliwością czekam na zimę :diabel:

pozdr
Brzeziak

Tytuł:
PostNapisane: 26.maja.2007 11:06:31 
Użytkownik

No ja takze bardzo zadowolony, tylko dla odmiany z 6stki skrzyni i 200konnego klekota, moment w granicach 2 tyś robi wrazenie :diabel: da sie pojechac i sportowo i komfortowo.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1