redman0 napisał(a):
BOGAS te twoje A8 nie są takie idealne jak opisujesz w ogłoszeniu , ponieważ nie informujesz o dużo rzeczach uszkodzonych w autach które sprzedajesz i udajesz niewiniątko niestety, fakt nie dogadaliśmy sie co do ceny ale to nie z mojej strony tylko z twojej bo co innego mówisz przez telefon a co innego na miejscu ?? Ja liczników nie kręcę w autach tylko ty więc z czym tu mowa. Bardzo sie przejąłeś tą sprawą z ostrzeżeniem przed kupnem u ciebie ale nawet byś o tym nie wiedział gdyby ci kolega z twojej miejscowości nie powiedział a teraz cię kryje że ty takie dobre auta sprowadzasz . POZDRAWIAM miłego sprzedawania
jeśli chodzi o to "krycie", to mam nadzieję, że nie tyczy się to mojej osoby, a jeśli tak, to przeczytaj uważnie kolejne posty, a zauważysz, że:
-po pierwsze: nie ja broniłem
Bogasa, tylko
Skiner
-po drugie: nie zachwalałem pod niebiosa aut
Bogasa, tylko napisałem, że sprzedał wiele A/S8, więc nie musiały być "zdechłą miną" jak napisał
szwagier
-po trzecie: sam uderzyłeś do mnie na GG, abym sprawdził, czy to inna A8 niż ta którą wcześniej oglądałeś osobiście (ta była identyczna, tylko felgi od S8), i sam wykasowałeś 99% swojego pierwszego "ostrzegawczego" posta, bo bałeś się, że jeśli to na prawdę inna A8, to
Bogas nie bedzie chciał ci jej sprzedać jeśli zorientuje się co napisałeś
Podsumowując: ja tu swojej winy nie widzę, a na przyszłość to nie wiem, czy jest sens sprawdzać auta dla kogoś z forum, gdyż jeśli się okaże, że znam sprzedającego, to zostanę uwikłany w jakieś śmieszne opowieści o "kablowaniu" sprzedającemu o postach ostrzegawczych na AKP (czego nie zrobiłem!) i "kryciu" poprzez zachwalanie jego aut