biturbo27 napisał(a):
Człowieku chwalisz się tym swoim BMW (znielubiłem auta przez drechów którzy nimi jeżdźą z tymi swoimi głośnymi garnkami pod zderzakiem i tubami Made in home)a , niestety wszystkie nowe testy w gazetach mowią same za siebie, że np. nowy Passat jest lepszy od BMW 3 albo Audi A6 nowa jest Lepsza od BMW 5 lub A8 od 7.
A tak pozatym nowe Volkswageny naprawde mogą się podobać i jak dla mnie właśnie nowe BMW są okropne.
Masz zamały monitor czy inny problem?? Gdzie ja sie chwale BMW??
PS przestań czytać AUTO ŚWIAT. Po drugie w dupie mam testy opłacane przez producentów i opieram się na swojej obiektywnej ocenie.
Są lepsze auta od BMW są lepsze auta od Audi... i co z tego??Spać nie możesz przez to że ja nie uważam VW za fajne auto?? Miałem S6, miałem co prawda przez dwa tygodnie zgorzeleckie niebieskie M5 2000r, gdzieś się tym chwale?? Wyluzuj bo patrząc na TE TWOJE 10 postów to nie masz jeszcze prawa wyrażać o nikim na tym forum opini.
Jeżdże też IBIZĄ z 1998 roku która ma oszałamiające 60KM i korozja ją zrzera i też jest fajna ale to dla mnie nie jest samochód tylko pojazd.
Weźcie sie uspokójcie już. NIGDZIE NIE NAPISAŁEM O NIKIM ŻE JEST DEBILEM BO JEŹDZI VW??
Sobie nagonke urządzacie??
Zająć się odpowiedziami w TECHNICZNYM a nie wypocinami na temat OT.