Panowie no jakieś takie moje odczucia są co doprowadzenia tego auta czyli VW zlapie lekko nieróną drogę i zero trakcji pisze od poczatku moze powinienem to zaznaczyć ośką nie 4Motion, ani w A4 quattro...
Co do miejsca w środku tez mam ok 190cm i jak wsiąde do VW po tem do kolegi golfa4 też nie odczuwam subiektywnie, ze Pasek to limuzyna...
Wiecie jezdze teraz obecnie 2 rok allroadem wiec Ocena moja prowadzenia aut o ktorych gadamy moze być w moim mniemaniu dawac bardzo duzo do zyczenia, wiem na pewno ze A6 w porównaniu do paska to już jest zasadnicza róznica, szerokosci, miejsca z tyłu. A4 jest w środku o troszecze innym zgadza sie ladniejszym wnetrzu natomast jego wykonanie bardziej jest zabudowane to daje poczucie "ciasnoty" lecz jest moim zdaniem o niebo lepiej wyważony.
Chyba, że mowa jest o tym Passacie
chyba zona nie ma prawa jazdy
Psek C4 miał za to 2x więcej miejsca w srodku wielki kufer wbrew temu iz B5 urósł, z tylu w B4 mozna bylo się nemal wyprostować byl bardzo wywazony cechowal sie b.spokojna jazda.
emge masz racje bylem okrzywdzony przez passka b5 1.8T pierwszy rzut 1997-8... silnik extra, ale prowadzenie na naszych drogach to męka.
pozdrawiam.