.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.kwi.2025 21:38:09

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12.sty.2010 09:23:13 
Klubowicz

Askaro napisał(a):
A jaką mam gwarancję, że ta instalacja, która zamontuje będzie lepsza od tej już zamontowanej. Nie jestem specjalistą w temacie lpg i nie poznam czy dana instalka jest lepsza czy gorsza niestety. Oglądałem to audi i prawdopodobnie je wezmę, tylko właściciel ma zamontować ori kierownice bo ta jest paskudna wg mnie.
Pozdrawiam
Przemek

powiem inaczej, jeżeli będziesz miał pewność że samochód jeździ na benzynie i po założeniu gazu coś zaczyna być nie tak - więc prosta piłka do gazownika. a jak kupisz od razu z gazem to możesz mieć problem gdzie serwisować gaz (bo nie wiesz gdzie jest zakładany a różne rzeczy widziałem). Jak sam zainstalujesz gaz to na pewno nie wybierzesz pierwszego lepszego gazownika tylko popytasz kto już u gościa montował, czy były problemy itp.

zrobisz jak chcesz, ale ja bym kupił auto bez instalki i sam zainstlował :)

daj znać jak już coś kupisz, pozdrawiam i życzę powodzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 14.sty.2010 23:19:26 
Użytkownik

Witam,
Właśnie sprowadziłem do domku to audi z Siedlec, które dałem jako drugie, jak na razie jak najbardziej pozytywne wrażenia, jedynie termostat jest prawdopodobnie do wymiany bo przy większych prędkościach spada temperatura silnika.
Zobaczę co będzie dalej ale podoba mi się jazda nim, tylko żona stwierdziła, że to ona będzie nim jeździć :)
Pozdrawiam
Przemek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1