exterminal69 napisał(a):
mariuszj0808 Twoja pomoc jest nie oceniona .Dzięki że podjechałeś i że Ci się po prostu chciało.Mam pytanie czy auto zdążyło popracować na LPG ? Czy przebieg wydaje się być autentyczny ?
co do przebiegu nie wiem ciężko powiedzieć mam podobny i auto w podobnym stanie tylko czy mój ma przebieg oryginalny tego sam nie wiem chyba raczej nie bo widziałem auta w lepszej kondycji z takim samym przebiegiem mowa tu o plusie kolegi pawlo gdzie z tym przebiegiem wszystko było prawie nówka ,
co do gazu jest na valtekach z jednym parownikiem chyba takim samym ma kolega kaju w s6 c4 v8,
miałem takie dziwne wrażenie jak by waldemary na początku pracowały strasznie ospale (cykały wolno) potem jak się auto rozgrzało znacznie szybciej ,
żonce powiedziałem ,że dał bym za auto 8 może 9 tyś , ale to moja opinia co by ze 3 tyś zostały na doprowadzenie do ładu myślę ,że ta z linka co wkleiłem nie będzie dużo lepsza
gitmar jest specjalista od c4 miał ack jemu było by łatwiej porównać do swojej byłej fury i podać jakąś rozsądną wartość auta