Energy napisał(a):
Mowa o takim welurze?
Właśnie takim jak w Twojej setce
Damian, tak był to czarny Avant 2.8 AAH quattro manual z Terespola. Miał ori xenon, tempomat, skóra + jasna alcantara, ogólnie fajna opcja. Oglądałem ją w lipcu 2010 w Terespolu. Była kobita przy oględzinach. Zadzwoniłem do jej męża(podobno był za granicą), dogadałem się co do ceny, zgodził się, więc następnego dnia gotówa w łapę i w drogę. Ujechałem z 20km a tu telefon. Baba mówi: a bo Pan z mężem rozmawiał a nie ze mną i ja się nie zgadzam. Mam lepszego kupca. Więc jej grzecznie wyłożyłem żeby sobie to auto wsadziła.... Ująłem się honorem, skoro nie potrafili się dogadać. Tym bardziej że i tak miałem swoje ówczesne A6 C4 ACKq. Więc to tak w myśl zasady, "gdzie diabeł nie może, tam pośle babę"
Dlatego jak kupowałem swoje S6 4 lata temu, to nie czekałem ani chwili. Po kilkunastu godzinach od wystawienia na Allegro byłem u typa po auto. A później były żale i płacze na forum, że to ja miałem kupić, że handlarz miał mi fotki podesłać i takie tam
Faktycznie ktoś pytał jakiś czas temu o to auto tutaj, i też było w Terespolu z tego co pamiętam.