Tak po prawdzie to ja myślę, że Misiek1 nadal nie wie o co chodzi.
Obstawiam taką historię:
koleś kupił w niemieckim serwisie zwykłe quattrówki w budzie C4 i B4. Rozszabrowane, a więc tanie. Cholera wie czego brakowało po maskami. Wstawił 1Z do obu i powiązał z istniejącymi napędami. Prosta robota, bo wielu już takie patenty uskuteczniało. Do wnętrza pozakładał bajery typu navi i dośpiewał sobie ładną historię o rządzie i ewenementach w historii audi.
Dlatego od razu twierdzę, że gdyby nawet Misiek1 położył się w garniturze pod oba auta (swoją drogą po co pytał o to na forum, skoro nawet tego nie chciał sprawdzić tylko ruszył na oglądanie aut od d.py strony?), to i tak zobaczyłby quattro. Bez przygotowania nie umiałby stwierdzić, czy 1Z w obu to oryginał czy nie.
Dla mnie te auta to ściema. Misiek1 pojechał kupić pewne auta, a te takie nie były. Ot, cała historia.
Teraz, jeżeli kogoś z forum te auta interesują, to nie pozostaje nic innego jak zdobyć od Miśka1 adres i dokładnie pooglądać co to za wynalazki tam stoją. Ale sądząc po reakcji gościa - są to faktycznie "wynalazki"... Za pieniądze z kosmosu w dodatku (tak, jakbym za swoją 200 wołał teraz ok. 18 tys zł

)