.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 22:33:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10.lip.2010 21:53:39 
Klubowicz

Sprawdz własciciela auta, czy nie ściemnia - sytuację prawną samochodu, czy np. nie jest zastawem, wlasnością banku itp. Pózniej sprawdzanie grubości powłoki lakierniczej a na koniec auto pod VAG-a i sprawdzić błędy.

Tytuł:
PostNapisane: 12.lip.2010 12:34:08 
Użytkownik

Ja jeszcze dodam ze w/w AUDI A3 nie ma 105 KM tylko jest to stara jednostka 8-zaworowa // i posiada 102 KM... srednio sie nadaje do dosyc ciezkiej A3

Tytuł:
PostNapisane: 12.lip.2010 18:37:12 
Użytkownik

RS3 napisał(a):
Ja jeszcze dodam ze w/w AUDI A3 nie ma 105 KM tylko jest to stara jednostka 8-zaworowa // i posiada 102 KM... srednio sie nadaje do dosyc ciezkiej A3

102 przyjemniej jeździ się niż 105 km...

Tytuł:
PostNapisane: 16.lip.2010 18:17:04 
Użytkownik

PRZEMYSLAW - glupot nie opowiadaj... ludziom nie rob wody sodowej z mozgu bo jeszcze ktos faktycznie zakupi 1.6i102KM 8-zaworowa w budzie 8P i potem sie na ciebie w ciemnej uliczce zaczaji// z maczuga;) teraz// od kilku dni modne;)

wystarczy sie przejechac.. owszem jedzie - ale chyba z gorki ...;) oj ale TUTAJ na tym forum "znawcow" he, he A powaznie,... chodzi Ci o to ze 1.6 102KM jest 8-zaworowy i lepiej z dolu sie zbiera? no to ja mowie ze NIE ZBIERA

Tytuł:
PostNapisane: 19.lip.2010 11:22:29 
Użytkownik

RS3 napisał(a):
PRZEMYSLAW - glupot nie opowiadaj... ludziom nie rob wody sodowej z mozgu bo jeszcze ktos faktycznie zakupi 1.6i102KM 8-zaworowa w budzie 8P i potem sie na ciebie w ciemnej uliczce zaczaji// z maczuga;) teraz// od kilku dni modne;)

wystarczy sie przejechac.. owszem jedzie - ale chyba z gorki ...;) oj ale TUTAJ na tym forum "znawcow" he, he A powaznie,... chodzi Ci o to ze 1.6 102KM jest 8-zaworowy i lepiej z dolu sie zbiera? no to ja mowie ze NIE ZBIERA

RS3 to raczej ja do ciebie apeluję o odrobinę rozsądku i nie ukrywam że trochę wiedzy by ci się przydało , może nawet jeśli masz tą "z gazet" i czytając artykuły o samochodach z silnikiem 1.6 nie wciska cię w fotel ale jak czytasz o mocniejszych to czujesz się bardziej podniecony to nie moja sprawa...

no tak jest tu trochę znawców twojego pokroju który chciał zabłysnąć , powiedzieć coś ciekawego no ale niestety nie na temat

napisałem że przyjemniej się jeździ silnikiem 8 zaw niż 16 zaw i dalej tak uważam, ponieważ lepiej przyspiesza od dołu nie trzeba go kręcić żeby coś z niego wykrzesać....kolega mówił o 1.6 to odpisałem o 1.6. Wszyscy nie muszą mieć 5.2 tfsi żeby być zadowolonym z samochodu i jeździć po mieście. Poza tym uważam że mocna benzyna bez lpg w mieście mija się z celem, jest to dla mnie wyrzucanie pieniędzy bezsensownie w błoto.

Tytuł:
PostNapisane: 19.lip.2010 11:22:46 
Użytkownik

RS3 napisał(a):

RS3 to raczej ja do ciebie apeluję o odrobinę rozsądku i nie ukrywam że trochę wiedzy by ci się przydało , może nawet jeśli masz tą "z gazet" i czytając artykuły o samochodach z silnikiem 1.6 nie wciska cię w fotel ale jak czytasz o mocniejszych to czujesz się bardziej podniecony to nie moja sprawa...

no tak jest tu trochę znawców twojego pokroju który chciał zabłysnąć , powiedzieć coś ciekawego no ale niestety nie na temat

napisałem że przyjemniej się jeździ silnikiem 8 zaw niż 16 zaw i dalej tak uważam, ponieważ lepiej przyspiesza od dołu nie trzeba go kręcić żeby coś z niego wykrzesać....kolega mówił o 1.6 to odpisałem o 1.6. Wszyscy nie muszą mieć 5.2 tfsi żeby być zadowolonym z samochodu i jeździć po mieście. Poza tym uważam że mocna benzyna bez lpg w mieście mija się z celem, jest to dla mnie wyrzucanie pieniędzy bezsensownie w błoto.

Tytuł:
PostNapisane: 08.sie.2010 14:21:46 
Użytkownik

PRZEMYSLAW - ty zakompleksiony koles jakis jestes;) uderzyc w stol a nozyce sie odedzwa... kolega zapytal tylko o mala A3/na PW sie rozmawia

od 26 lat z ojcem prowadzimy ASO Skoda&VW.. no tak.. ty pewnie nie wiesz co to ASO samochody naprawialem jak ty sie bawiles MATCHBOX-em z tych twoich wypocin mozna wywnioskowac, ze teraz benzyne 1.6 chcesz zagazowac??;) ale od tego nie bedzie lepiej jezdzic;)

TEMAT DO ZAMKNIECIA BO BEZPRZEDMIOTOWY-kolega juz kupil a PRZEMYSLAW MA DUUUUZO CZASU NA PISANIE // OBRAZANIE WSPOLUZYTKOWNIKOW FORUM

Silnika 1.6i 8 zaworowego 102Km do Audi A3 tym bardziej w wersji SPORTBACK/5 drzwiowej NIE POLECAMY !!! //potem klopoty z odsprzedaza beda.. mielismy takie dwa ostatnio przyjete w rozliczeniu to 2 miesiace sie bujalismy z tym.

ale jak najbardziej polecamy 1.9TDi

Tytuł:
PostNapisane: 08.sie.2010 17:11:29 
Użytkownik

RS3 napisał(a):
PRZEMYSLAW - ty zakompleksiony koles jakis jestes;) uderzyc w stol a nozyce sie odedzwa... kolega zapytal tylko o mala A3/na PW sie rozmawia

od 26 lat z ojcem prowadzimy ASO Skoda&VW.. no tak.. ty pewnie nie wiesz co to ASO samochody naprawialem jak ty sie bawiles MATCHBOX-em z tych twoich wypocin mozna wywnioskowac, ze teraz benzyne 1.6 chcesz zagazowac??;) ale od tego nie bedzie lepiej jezdzic;)

TEMAT DO ZAMKNIECIA BO BEZPRZEDMIOTOWY-kolega juz kupil a PRZEMYSLAW MA DUUUUZO CZASU NA PISANIE // OBRAZANIE WSPOLUZYTKOWNIKOW FORUM

Silnika 1.6i 8 zaworowego 102Km do Audi A3 tym bardziej w wersji SPORTBACK/5 drzwiowej NIE POLECAMY !!! //potem klopoty z odsprzedaza beda.. mielismy takie dwa ostatnio przyjete w rozliczeniu to 2 miesiace sie bujalismy z tym.

ale jak najbardziej polecamy 1.9TDi

Prosiłbym Cię o trochę kultury w swoich wypowiedziach na mój temat , ja powiedziałem swoje zdanie , możemy dyskutować zgadzać się nie zgadzać i to byłoby do przyjęcia , ale to ty próbujesz mnie obrażać i pokazać że jesteś wielkim specem bo świata poza 1.9 tdi nie widzisz, tylko zrozum że nie każdy potrzebuje mieć diesla martwić się o turbo o pompowtryski płacić za niego drożej po to żeby zaoszczędzić kilka złotych ...

A ty jak chcesz sobie handlować samochodami to sobie handluj tymi 1.9 tdi i podejrzewam że będziesz wtedy bardzo bogaty a tym którzy nie potrzebują 1.9 zostaw te 1.6 , 2.0 benz do miasta spokojnie im wystarczy :)

zamykamy temat

Tytuł:
PostNapisane: 08.sie.2010 21:21:06 
Użytkownik

Oj chlopie, konfliktowy jestes niesamowicie....................................

PRZEMYSLAW - nie pograzaj sie.. na innym forum popisz troszke... np Różowy wiatraczek ;)

ZASADA JEST TAKA... najpierw pomysl, potem napisz.
I wbrew temu co ci sie wydaje nie jestes anonimowy w sieci... i wszędzie jakieś dymy...

A38P weszło w 2003 roku i na początku gama silników była ograniczona... 1.6i, 3,2, 1.9TDi, 2.0TDi .. 3,2 i 2.0TDi odrzucamy-//mowimy w kontekscie uzytkowania przez kolege// koszty utrzymania, drugi awaryjny i 1.6 za słaby... CO ZOSTAJE? PRZEMYSLAW do tablicy;)) 1.9TDi

TEMAT JEST JUZ ZAKONCZONY - kolega kupil auto.. i nie 1.6;)

Strefa czasowa: UTC + 1