.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lut.2025 22:42:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zakup A4 w Niemczech wraz z osobą trzecią z internetu.
PostNapisane: 21.paź.2011 13:36:22 
Użytkownik

Witam,

Jakiś czas temu pisałem na forum w związku z kupnem A4 B7 2.0 TFSI 200KM, teraz uzbrojony w finanse i jakieś tam rozeznanie chcę kupić to autko. Na Allegro czy otomoto te auta rocznik który mnie interesuje 2004, 2005 ba nawet 2006 są po 40 kilka tysięcy dużo z nich jest z USA co z wiadomych przyczyn nie powinny nas europejczyków interesować, ze względu na to, że części są inne a niektóre naprawy wymagają sprowadzania części zza oceanu. Ceny A4 B7 TFSI są u nas podejrzanie niskie i człowiek musiałby przewertować z 10 aut co najmniej i tak nie wiadomo czy by kupił. Sprowadzone auta z Niemczech są jedynymi sensownymi egzemplarzami, jednak i tu jest ryzyko. Pierwsza część to wybór odpowiedniego człowieka, który nam pomoże rzetelnie takie auto wybrać i nie wrócimy z pustymi rękami, dużo postów na tym forum dotyczyły **********, który jak czytałem na forum sprowadził ludziom dużo aut i nikt jak rozumiem nie narzekał na niego? Alternatywą chociaż nie wiem czy na pewno alternatywą byłby ********, ma własna stronę i bardzo mądrze pisze na tej stronie, ale nie wiem czy tak samo jak *****,**** ma dobrą opinię, czy może ktoś zna tego Pana lub słyszał jakieś opinie na jego temat?
Odrębną rzeczą o którą chciałem zapytać to jak sprawuje się TFSI? Słyszałem wiele opinii negatywnych.

Tytuł:
PostNapisane: 21.paź.2011 13:52:24 
Użytkownik

Żadne z tych nazwisk nigdy nie przewinęło się przez forum, więc łaskawie skończ p..ić i reklamować swoją/cudzą firmę.

Wątek zamykam, jeśli chcesz uzyskać pomoc przy zakupie auta, jedź do Panów o których wspomniałeś, z pewnością Ci pomogą.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1