.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 22:49:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Samochod sprowadzony z Wloch. Dokumenty. Rejestracja
PostNapisane: 08.kwi.2013 21:18:44 
Użytkownik

Przymierzam się do kupna samochodu audi a3 2005r sportback 1.9 tdi który jest sprowadzony z Włoch. Wiem, że były już podobne tematy bo przeszukałem forum lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania.

W ogłoszeniu jest napisane :
-CENA SAMOCHODU ZAWIERA WSZYSTKIE OPŁATY POTRZEBNE DO REJESTRACJI (TZN AKCYZA, RECYKLING, TŁUMACZENIA) - KOSZT ZAREJESTROWANIA TO 350 ZŁ
-FAKTURA VAT-MARŻA
-KUPUJĄCY ZWOLNIONY JAST Z OPŁATY SKARBOWEJ 2%

Moje pytania:
-Jakie dokumenty powinienem otrzymać przy zakupie aby być pewny że wszystkie w/w opłaty zostały dokonane.
-Jeśli samochód faktycznie jest po tych opłatach to jaki to był koszt
-Czy faktycznie rejestracja i wszystkie urzędowe formalności wyniosą 350 zł
-Jakie blachy powinien mieć kupowany samochód - zwykłe włoskie? taki jak w dowodzie lub na jakimś dokumencie?
-Jakie blachy dostane w jak go zarejestruje? Takie jak mają już być ostatecznie czy jakieś tymczasowe

Z góry dziękuje za pomoc a dla ciekawych i chętnych na wyrażenie opinii o tym samochodzie podaje link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/audi-a3-1-9-tdi-serwi ... 03885.html

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1