.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 00:23:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: KUPIĘ AUDI S8 D2 PO 99'
PostNapisane: 02.cze.2013 17:11:21 
Użytkownik

Auto: S8 D2
Jeżeli ktoś z Was, będzie coś wiedział, o jakimś wartym zainteresowania S8 D2 to bardzo proszę o informację . Auto bez instalacji gazowej , zadbane z maksymalnie dużym możliwym wyposażeniem ( solar dach mile widziany, może być automat ) . Mieszkam we wrocku ale oferty od klubowiczów z końca polski też mile widziane jeżeli będzie po co jechać. Wiem że Radom posiada sporo aut ze Szwajcarii ale czytałem na forum iż sporo z nich to auta w które trzeba sporo włożyć nie tylko serca. Może któryś z klubowiczów mieszka w Radomiu to liczę na jakąś pomoc przy sprawdzaniu a ja odwdzięczę się tym samym jeśli chodzi o Wrocek. Cena jaka mnie interesuje? za dobry egzemplarz więcej a za mniej - dobry trochę mniej :D .

Tytuł: Re: KUPIĘ AUDI S8 D2 PO 99'
PostNapisane: 04.cze.2013 17:58:14 
Klubowicz

Mogę jutro zapytać, znam S8 (2001, srebna ), o ile pamiętam z maksymalnym wyposażeniem, ( od obszytej deski skórą po pamięć fotela pasażera i webasto z pilotem) Niestety właściciel raczej nie dba o nią z zewnątrz (!!) , za to na silnik i podzespoły myślę że mógłbyś wynegocjować nawet paromiesięczną gwarancje.

EDIT: Na razie nie aktualne, żona właściciela pomyka :!!:

Strefa czasowa: UTC + 1