.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 20:32:22

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: wersje audi a4 b8 attraction ambition i ambiente
PostNapisane: 10.sie.2013 14:11:59 
Użytkownik

Witam,planuje zakup audi a4 b8, czy ktos moze mi powiedziec dosc szczegolowo czym sie roznia te wersje w wyoosazeniu i stylistyce? W niektorych modelach widze przy skrzyni biegow pokretlo,a w niektorych nie,czy to zalezy od wersji? Jakie dodatkowe opcje sa w najlepszej wersji...zastanawiam sie czy jest sens placic wecej za bajery,ktore np mi nie beda potrzebne. Bede wdzieczny za odpowiedzi.pozdrawiam

Tytuł: Re: wersje audi a4 b8 attraction ambition i ambiente
PostNapisane: 10.sie.2013 20:08:30 
Wejdź na google i znajdź oficjalną stronę Audi. Tam masz konfigurator każdego auta które jest dostępne w sprzedaży, wybierasz silnik felgi kolor auta tapicerkę i oczywiście wyposażenie, bądź dany pakiet wyposażenia, czyli np. ambition czy ambiente. Potem możesz to wydrukować i już będziesz wiedział czym różnią się obie wersje ;)
Wątpię żeby ktoś na forum chodził z katalogiem w głowie ... ;)
A to pokrętło to sterowanie do MMI ;) reszte doczytaj u wujka Google .
EDIT: http://www.audi.pl/pl/brand/pl.html to ta strona, na dole masz konfigurator, reszte juz znasz ;)

Tytuł: Re: wersje audi a4 b8 attraction ambition i ambiente
PostNapisane: 11.sie.2013 16:57:29 
Użytkownik

Witam,dziekuje za odpowiedz,nalegam jednak jako ze jestem laikiem, na wskazanie chociaz kilku najbardziej charakterystycznych roznic. Wiem,ze w ambition jest np kierownica trojramienna.

Strefa czasowa: UTC + 1