Witam Was wszystkich drodzy forumowicze!
Przyciągnął mnie na to forum znajomy mechanik, który bardzo je sobie chwali. No to pomyślałem: "dlaczego nie". Tak więc przyszedł moment kiedy stwierdziłem, że dzisiaj się zarejestruję i poproszę kolegów maniaków (znawców Audi) o radę. Otóż planuję zakupić (jak w temacie) Audi A4 B5 1.8t oczywiście w wersji Avant po FL (wiadomo, ładniejsza i młodsza). Mam budżet w ramach 10-15 tys. I teraz pytanie, da radę znaleźć coś fajnego w tej kwocie? Codziennie przeglądam allegro i otomoto. Widzę tam bardzo dużą ilość ogłoszeń, ale zazwyczaj jest to dość daleko i nie wiem na co zwrócić uwagę przy kupnie. Nie ukrywam, że chciałbym założyć tam LPG, tak więc jeżeli autko kosztowałoby ok 11tys. to zakładając instalację zamknąłbym się w 15 tys.
[color=#BF0000]Do rzeczy[/color]:
http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-lift-xen ... 12380.html czegoś takiego szukam. Czarna wymarzona Audi z grzanymi dupami. Piękna! Ale ta cena jest bardzo niepokojąca. Widział ktoś to autko? Albo może ktoś to sprawdzić? Zakochałem się w Niej od razu, ale nie wiem czy jest sens ruszać się w ogóle z domu.
Z góry dziękuję za odpowiedzi, podpowiedzi i czas, który poświęciliście na przeczytanie mojego pierwszego postu.
Pozdrawiam!