dymian1987 napisał(a):
Witaj, jeśli Ci się źle jechało 80 to nie wróżę zmiany w tej kwestii przy cabrio. Wręcz przeciwnie- mimo wzmocnień w podłodze auto zdaje się bardziej gumowate w ostrzejszych łukach. To jest moje zdanie przy czym sedana mam od 2005r non stop w domu a cabrio jeździłem okazjonalnie.
A przy zwykłym POM nie odczujesz czy to cabrio.
Jedynie co kolega stwierdził, że w cabrio ma nieograniczone pole do popisu przy realizacji kamasutry:)
Jedne są gumowate inne nie - mój jest sztywny jakby na ramie był zbudowany - serio
Co do zakupu cabrio to powiem tak ładnych sztuk zostało juz niewiele no chyba że po 98 r coś jeszcze znajdziesz - starsze jak mój są zazwyczaj po przejściach i zawsze jest coś do zrobienia.
Szukaj ładnej budy, mechanikę ogarniesz sobie, z silników polecam wszystkie V6 inne to juz jakiś kompromis - czterocylindrowce sa za słabe i nie radzą sobie w cabrio , pięciocylindrowce fajnie brzmią ale maja wtrysk mechaniczny którego sie boją mechanicy a Vałki są często zajechane
Kupuj jak najbardziej oryginalne auto myślę ze cena w okolicy 10 - 14 tys gwarantuje w miarę dobry zakup.
Ja w ostatnim czasie jestem na bieżąco z ofertami cabrio i szczerze powiem że nic ładnego nie widziałem ale powodzenia