witam serdecznie
chciałbym zasięgnąć Waszej opinii, nawet jeśli byłaby ona czysto teoretyczna. jestem w trakcie kupna nowego auta. szukam czegoś ciekawego i nietuzinkowego. wczoraj w salonie miałem okazję przejechać się A7 3.0 TDI BiT oraz S3 2.0TFSI Sportback. z racji jeszcze młodego wieku i braku zobowiązań rodzinnych zdecydowanie bliżej mojemu sercu jest S3. auto jest petardą i daje duuużo adrenaliny i frajdy w połączeniu z s-tronic. totalnie nie było w kręgu zainteresowania a po prostu miażdży
byłem również w BMW na jeździe 328i i jest przepaść na korzyść audi.
chciałbym zapytać Was co wybralibyście szalonego dla siebie w przedziale 150-250k PLN?
myślałem o aucie nowym albo z Audi Select Plus ew. z jakichś salonów aut używanych typu Nivette.
myślałem też o M3 lub 335i E90 kabriolet (ale to już starsze), o serii 3 F30 w najmocniejszej benzynie lub dieselu (koniecznie z pakietem M Performance ale strasznie ciężko znaleźć), o 530xd (bo ładna i środek wymiata), o RS5, S5 (tylko boję się kosztów używanego RSa, poza tym wnętrze też dużo starsze od świeżutkiego S3).
dodam, że auto będzie w leasingu. czy ma ktoś ew. doświadczenie z nowym programem Audi Perfect Lease?
proszę doradźcie coś, dajcie jakiś ciekawy pomysł
z góry serdeczne dzięki
pozdrawiam