Pitu pitu pierdu pierdu - takich njusów dawno nie słyszałem. Miałem 2x A6 C4 2.5Tdi i teraz również mam 2x A6 C4 2.5 TDi więc info nie jest od kolegi, czy z forum badź, od brata/wujka/ciotki/dziadka itp.
Co do spalania - Da się i to bez problemowo. Co by nie było określone warunki techniczne muszą być spełnione, typu wtryski pompa i inne duperszmity w tych "Babkach".
1.9 TDi W A6 C4 ? Sory Basket ale to profanacja. Nie jedzie nie będzie jechać nawet po czipsie. Tylko 2.5 TDi. No chyba że tylko jedna osoba i 10 bułek z pobliskiego lidla czy biedronki to wtedy może może, ale po kiego ktoś kupuje taką kolumbrynę ? żeby tylko w 1 osobę maks 2 jeździć ?
U mnie przy mieście 63 tyś ludków, minimalne spalanie jaki udało mi się uzyskać to uwaga
7.1L/100km - tak tak, możecie różne rzeczy pisać że się nieda bo coś tego tamtego ale da się i nie jest to wynik z fusów tylko realistyczne moje obliczenia.
Co by nie było tak pięknie z reguły auto spala włąśnie te 8L/100km ale pod wielkim ALE - przy krótkich odcinkach z opcją tylko co nagrzanego motoru.
Moja opinia niestety dotyczy MANUALA.
Za tą cenę kupisz A6 C4 2.5 TDi, może nawet będzie to jeździć i spalać mało. Jaki miałeś do czynienie z tym starym pancernikiem to wiesz co sprawdzać, jak nie to bierz kogoś obeznanego.
To napisałem Ja -Gustav - jedne z modów Bolkowych hehehehe.